Koraal zoekt een

Teamleider EVB+ bij St. Anna in Heel

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Koraal locatie St. Anna in Heel zoekt een ervaren Teamleider voor de doelgroep EVB+ die toe is aan een nieuwe stap in zijn loopbaan en zin heeft in een pittige uitdaging!

Het aantal uren is in overleg te bepalen.


Over de functie

Als ervaren teamleider ben je samen met een collega teamleider verantwoordelijk voor de doelgroep EVB+ (Ernstig Verstandelijk Beperkt met gedragsproblemen).

Binnen deze groeiende doelgroep wonen op dit moment ongeveer 50 cliënten en werken meer dan 75 medewerkers. Deze cliënten zijn verdeeld over 7 woningen met elk hun eigen identiteit. Ook wordt hier dagbesteding geboden.

De werkzaamheden:
 • Integraal leidinggeven aan een aantal teams EVB+, waarbij je ook (resultaat)verantwoordelijk bent. Je bouwt aan een stevige basis, met een duidelijke visie en heldere structuur. Tevens ben je een verbinder in de nabijheid van teams.
 • In deze functie werk je intensief samen met gedragswetenschappers en senior begeleiders.
 • Door je passie voor de doelgroep en oog voor een goede relatie met familie en verwanten, ben je dagelijks bezig met kwaliteit van leven en zorg.
 • Je komt te werken op een prettige werklocatie in een nieuwe huisvesting.
 • Samen met de andere teamleiders bouw je aan een krachtige regio Noord- en Midden-Limburg.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt ruime praktijk- en leidinggevende ervaring in de zorg. Bij voorkeur met gedragsdoelgroepen en teams in verandering. Hierdoor ben je een energieke leider met ervaring in het ontwikkelen en coachen van teams. Je schroomt daarbij niet om het voortouw te nemen en door te pakken. Hierbij ben je in staat om een (leidinggevende) stijl aan te passen aan fase waarin team zich bevindt.
 • Een inspirerende, stevige en zo nodig ook kritisch gesprekspartner met een proactieve houding, waarbij je buiten bestaande paden durft te denken en doen. In een hectische omgeving kom je goed tot je recht en kun je overzicht en focus bewaren.
 • Als mensen-mens werk je vanuit de wens van bewoners, familie en teams. Cliëntgerichtheid en kwaliteit daarbij hoog in het vaandel. Je verbindt daarbij de mensen en organisaties die daarvoor nodig zijn.
 • Uiteraard ben je daarnaast ook resultaatgericht op basis van helderheid en duidelijkheid. Je bent in staat om teams stapsgewijs mee te nemen, danwel eigenaar te laten zijn van steeds een volgende stap. Dit alles binnen de gezonde kaders van bedrijfsvoering.
 • Je communiceert effectief, kunt goed luisteren en doorvragen en weet op een respectvolle manier te overtuigen.
 • Je beschikt over een afgeronde relevante managementopleiding op HBO niveau.
Wat bieden wij?

Binnen onze doelgroep EVB+ bieden we een uitdagende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is.
 • De functie is ingeschaald in FWG 55: min € 2.938 en max € 4.304 bruto per maand op basis van 36 uur per week.
 • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden. Meer info vind je hier: Arbeidsvoorwaarden (werkenbijkoraal.nl)
 • Collectieve zorgverzekering, goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Over Koraal


Wie je ook bent en wat je ook kunt... wij vinden dat iedereen regisseur moet kunnen zijn van zijn eigen leven en waar mogelijk actief deel moet kunnen nemen aan de maatschappij. Omdat wij binnen elk van de levensdomeinen (zorg, onderwijs en arbeid) werkzaam zijn, helpen we onze cliënten en leerlingen het beste uit zichzelf te halen. Samen zetten we ieder in zijn kracht.

Bij Koraal werken we voor mensen van alle leeftijden met ernstige (verstandelijke) beperkingen en complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen. Wij bieden zowel zorg als onderwijs en arbeid. Dit integrale aanbod is uniek. Het stelt ons in staat om cliënten en leerlingen altijd die ondersteuning te bieden die zij op een bepaald moment in hun leven nodig hebben. We doen dat gedeeltelijk vanuit onze eigen scholen en instellingen en gedeeltelijk aangevuld door samen te werken met onze ketenpartners.

In de regio Noord- en Midden-Limburg is Koraal sterk vertegenwoordigd door St. Anna (gehandicaptenzorg) en het orthopedagogisch behandelcentrum Gastenhof (jeugdzorg).


Meer informatie


Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Wim Swaak, regiodirecteur Noord- en Midden-Limburg. Hij is bereikbaar via het algemene nummer van St. Anna: 0475-579700.

Voor het werken bij Koraal vragen wij een verklaring omtrent gedrag. Er zal bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag gevraagd worden aan de voormalig werkgever. Tevens zal door ons een referentie worden opgevraagd. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.


Reageren


Ben jij een ervaren teamleider? Toe aan een nieuwe uitdaging en stap in je persoonlijke ontwikkeling? Heb je zin om een nieuwe pittige uitdaging aan te gaan met cliënten en teams die op je kunnen rekenen? Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur ons een CV en motivatie vóór 22 augustus.