Koraal zoekt een

Teamleider Facilitair in de Regio Noord- en Midden-Limburg

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor de Regio Noord- en Midden-Limburg zoeken we een enthousiaste, ondernemende en inspirerende Teamleider Facilitair. Je bent een echte verbinder, sparringpartner en coach voor je team. Ben je daarnaast procesmatig sterk, servicegericht en in staat om continu te schakelen tussen partijen met uiteenlopende belangen? Dan is deze rol wellicht iets voor jou!

Wij bieden je een uitdagende en boeiende functie binnen een mensgerichte organisatie met veel ontwikkelmogelijkheden.Over de functie


Binnen Koraal heeft iedere regio een Teamleider Facilitair die verantwoordelijk is voor een breed palet aan facilitair ondersteunende diensten.

Je luistert, communiceert en legt de verbinding naar de regiodirectie en teamleiders in de zorg. Zo bouw je rondom de cliënt een kwalitatief krachtig regioteam met een optimale facilitaire dienstverlening. Je formuleert dienstverleningsafspraken (DVA's) met zoveel mogelijk participatie van de cliënten zelf. Binnen onze dienstverlening is participatie van onze cliënten een belangrijk uitgangspunt. Je werkt vanuit de regio en hebt een belangrijke rol binnen het klantteam, zodat je op de hoogte bent van wat er speelt.

Vanuit je budgetverantwoordelijkheid creëer je de juiste randvoorwaarden voor het behalen van je doelen en het optimaliseren van de kwaliteit van de facilitaire dienstverlening. Daarnaast schrijf je het jaarplan om richting te geven aan korte en lange termijndoelen. Dat onderbouw je met analyse van gegevens en cijfers.

Door het coachen en ontwikkelen van je medewerkers (+/- 20) werk je aan het uitbouwen van een zelf organiserend team. Hierbij zijn 'eigen regie' en een cultuur van 'elkaar aanspreken' de norm. Hierin heb je een proactieve en inspirerende rol. Samen werk je doorlopend aan optimalisering van de dienstverlening (via de PDCA-cyclus).

Je rapporteert aan de Manager Facilitair en Vastgoed en maakt deel uit van het klantteam van de regio.


Wat bieden wij?


Een uitdagende en verantwoordelijke managementfunctie op tactisch/strategisch niveau binnen een enthousiast team. We bieden volop ontwikkelmogelijkheden, jouw input wordt enorm gewaardeerd.
  • Een jaarcontract, met zicht op een contract voor onbepaalde tijd,
  • Inschaling vindt plaats in FWG 55: min €2.938 en max €4.304 bij een 36-urige werkweek).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, met o.a. een eindejaarsuitkering (8,33%) en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • De standplaats is St. Anna in Heel, maar je bent bereid om naar andere locaties te reizen als de werkzaamheden dat vragen.
  • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?


Een enthousiaste en ervaren teamleider met goede communicatieve vaardigheden en een ondernemende instelling. Je bent een echte verbinder en legt makkelijk contact. Je weet op diverse niveaus te communiceren en coacht en vormt de teams, zodat ze zoveel mogelijk zelf organiserend worden. Je bent analytisch, hebt financieel-economisch inzicht en werkt gestructureerd.

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een diploma Facility Management, Hogere Hotelschool of vergelijkbaar. Daarnaast heb je ruime leidinggevende ervaring.


Over Koraal


Bij Koraal werken we voor mensen van alle leeftijden met ernstige (verstandelijke) beperkingen en (zeer) complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen. Wij bieden zowel jeugdhulp, verstandelijk gehandicaptenzorg als onderwijs en participatie. Ons werkgebied is Limburg en Noord-Brabant. Onze ambitie is het bieden van een integraal pakket zorg, onderwijs en participatie. Dat is uniek. Het stelt ons in staat om kinderen, jongeren, volwassenen, leerlingen en hun netwerk altijd die ondersteuning te bieden die zij op een bepaald moment in hun leven nodig hebben. We doen dat gedeeltelijk vanuit onze eigen scholen en instellingen en gedeeltelijk aangevuld door samen te werken met onze ketenpartners. Op dit moment werken bij Koraal bijna 4.000 professionals samen aan deze ambitie.

In de regio Noord- en Midden-Limburg is Koraal sterk vertegenwoordigd door St. Anna (gehandicaptenzorg) en het orthopedagogisch behandelcentrum Gastenhof (jeugdhulp).


Meer informatie


Hebben we jouw nieuwsgierigheid kunnen wekken en wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Paul Van Kan (manager Facilitair en Vastgoed). Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 - 2077 1752.

Er wordt tegelijkertijd in- en extern geworven voor de invulling van deze functie. Interne kandidaten (mits geschikt) hebben voorrang op externe kandidaten.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure


Reageren


Wil je graag ons facilitaire team komen versterken, laat ons dan weten waarom jij voor ons de geschikte kandidaat bent!

Upload dan je CV en motivatiebrief bij voorkeur zo snel mogelijk, via de sollicitatielink.