Maastricht UMC+ zoekt een

Teamleider Functioneel Beheer Beeldvorming

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als teamleider Functioneel Beheer Beeldvorming ben je verantwoordelijk voor het beheer van de applicaties binnen beeldvorming zoals RIS, Speech, PACS, werkstations specifieke software en 3rd party software. In het MUMC+ werkt het functioneel beheer team van beeldvorming nauw samen met het functioneel beheer team van het VNA voor de ziekenhuisbrede beschikbaarheid van beelden en het functioneel beheer team van ordermanagement. De beeldvormende systemen zijn onontbeerlijk voor de dagelijkse werkprocessen van de zorgprofessionals binnen de afdeling Beeldvorming.
Het team Functioneel Beheer Beeldvorming dat je leidt dient zorg te dragen voor goedwerkende functionaliteit ter ondersteuning van de zorgprofessionals waaronder MBB-ers, radiologen, nucleair geneeskundigen. Tot de taken van het team Functioneel Beheer horen o.a.: voorlichting en training aan nieuwe gebruikers, up-to-date houden van documentatie, toegangsbeheer, pro actief onderhoud aan de systemen, het inventariseren en beschrijven van nieuwe gebruikerswensen en het onderhouden van contacten met leveranciers en applicatiebeheer (MIT). Als teamleider coach je het team hierin. Je bent in staat om werkprocessen binnen de afdeling Beeldvorming als ook de afhankelijkheden buiten de afdeling te overzien / analyseren. Je werkt met verschillende disciplines samen aan een ideaal werkproces met een optimale ondersteuning voor de eindgebruikers. Je bent proactief en zoekt naar structurele oplossingen van terugkerende problemen, waarbij een goede afstemming en samenwerking noodzakelijk is met applicatiebeheer en leveranciers. Je komt met verbetervoorstellen en rapporteert aan de informatiemanager van de afdeling Beeldvorming. Samen met de informatiemanager vertaal je strategische plannen naar vernieuwingen en verbeteringen in de systemen.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent een inspirerende en motiverende leidinggevende voor het team Functioneel Beheer Beeldvorming en kan de teamleden meenemen in veranderprocessen. Je zorgt voor verbinding met andere beheer teams in het ziekenhuis;
 • Je bent meewerkend teamleider. Kennis van het vakgebied Functioneel Beheer voor Beeldvorming (systeemkennis, kennis van standaarden, requirements kunnen vertalen naar een functioneel ontwerp, testplannen kunnen opstellen, opleiding geven aan gebruikers);
 • Ervaring als leidinggevende is een pre;
 • Je hebt affiniteit met de zorg en bedrijfsvoering;
 • Bekendheid met de werkprocessen op een Radiologie of Nucleaire Geneeskunde afdeling is een pre;
 • Ambitie/ervaring met het aansturen van een team;
 • Je kunt de vertaling maken van strategisch en tactisch naar operationeel niveau;
 • Je bezit de competenties plannen & organiseren, resultaatgerichtheid, besluitvaardig en klantgerichtheid. Je bent communicatief vaardig.
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De afdeling Beeldvorming (radiologie en nucleaire geneeskunde) van het Maastricht UMC+ verzorgt het beeldvormend onderzoek binnen het MUMC+, waarbij gebruik wordt gemaakt van MRI, CT, Echografie en Digitale Mammografie, Conventioneel röntgenonderzoek, Angiografie & Interventie, PET-CT, PET MRI, SPECT-CT en een eigen GMP-z gecertificeerd HOT-Lab voor Nucleaire Geneeskunde. Binnen de afdeling werk je nauw samen met de informatiemanager, het team functioneel beheer en de key-users en het functioneel beheer team van het VNA. Daarnaast werk je samen met de centrale IT organisatie.

Aanstelling
Het betreft een arbeidsovereenkomst voor gemiddeld 32-36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Mogelijk wordt er in de toekomst van je verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan conform de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Na een eerste selectie volgen in november sollicitatie gesprekken met potentiele kandidaten.