Land van Horne zoekt een

Teamleider huishouding

Dienstverband

18 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maarheeze

Werkvelden

Ouderenzorg
Wat je functie inhoudt
Je geeft operationeel leiding aan het team huishouding op de locatie Marishof te Maarheeze.
Je bent voor je medewerkers het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de dagdagelijkse uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden van jouw team op de locatie. Je vindt het leuk om de medewerkers te coachen on the job en je kennis van (schoonmaak)middelen en materialen met hen te delen. Ook denk je mee op de locaties over de logistieke processen en vind je het een uitdaging om werkzaamheden efficiënter en effectiever in te richten. Daarnaast zoek je de verbinding met de (teamleiders) zorg, om de samenwerking tussen zorg en huishouding te optimaliseren. Je ziet de toegevoegde waarde van gastvrijheid en draagt dit ook uit naar de bewoners en collega’s.

Tevens werk je pro actief samen met de andere facilitaire teamleiders op de locaties (waaronder horeca en receptie), met als doel de zorg zoveel als mogelijk te ontlasten. Verder zul je in de toekomst ook DKS-rondes gaan lopen op de andere locaties van Land van Horne, in nauwe samenwerking met de andere teamleiders Huishouding.

Je draagt zorg voor de kwaliteit van de dienstverlening op hygiëne gebied, de planning, de informatievoorziening en de administratieve werkprocessen waaronder het fiatteren van de gerealiseerde uren.
Je draagt zelfstandig zorg voor de werving en selectie en zorgt voor de verzuimbegeleiding bij kort- en langdurend verzuim. Je stuurt op management informatie en bewaakt hiermee de benodigde formatie aan medewerkers.

Wat wij vragen
Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding (bij voorkeur facilitaire dienstverlening) aangevuld met een managementopleiding op mbo-niveau. Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met schoonmaakapparatuur en voorschriften en kunt omgaan met geautomatiseerde systemen.
Je hebt aantoonbare kwaliteiten en ervaring op het gebied van operationeel en coachend leidinggeven. Je kunt goed organiseren, plannen en bent stressbestendig. Klantgerichtheid staat centraal in je doen en laten.

Wat wij je bieden
Vooralsnog gaat het hier om een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. De arbeidsduur bedraagt 18 uur gemiddeld per week. De werkdagen en inzetbaarheid wordt in overleg afgestemd. Het salaris wordt ontleend aan het FWG 3.0-systeem in FWG 45. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Interne kandidaten behouden hun oorspronkelijk dienstverband.

Meer informatie?
Twijfel je nog? Misschien kan Conny van Straten, manager facilitaire zorg- en dienstverlening, je twijfels wegnemen. Je mag haar bellen op telefoonnummer: 088 987 80 14 .