Maastricht UMC+ zoekt een

Teamleider ICT Operations

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Binnen de Unit ICT Operations van het Servicebedrijf MIT zijn wij op zoek naar een aantal nieuwe teamleiders. De Unit ICT Operations bestaat uit meerdere teams: Backend Infrastructuur, Digital Workplace, Unified Communication en Technisch Applicatiebeheer. Als teamleider verzorg je de aansturing en coaching van de specialisten van één van deze teams (ca 20-25 fte).

Je zorgt voor het bewaken van de dagelijkse voortgang, kwaliteit van de activiteiten van je team en je behoudt hierover het overzicht. Je faciliteert je medewerkers, zodat zij hun werk goed kunnen doen. Je geeft medewerkers adequate feedback op hun werkprestaties, ideeën en verbetervoorstellen en bent gericht op hun verdere ontwikkeling, zowel individueel als in teamverband . Je verzorgt de personele, organisatorische en financiële aangelegenheden met betrekking tot het team, waaronder het houden van werkoverleg en het voeren van ontwikkelgesprekken met de medewerkers. Je treedt op als mentor/coach en schept de juiste voorwaarden voor procesverbeteringen, aangekaart door je team. Tevens voorzie je het management van advies en informatie ten behoeve van het opstellen van tactisch beleid. Je rapporteert aan de unitmanager ICT Operations.

Naast de verantwoordelijkheid voor de dienstverlening van je eigen team, lever je ook je bijdrage aan de optimalisatie van de dienstverlening binnen de gehele MIT organisatie. Je kijkt met een open blik naar huidige processen en stelt daarbij steeds de vraag of het beter kan. Dat vergt een onderzoekende opstelling, bereidheid om fouten in het proces en de organisatie open te bespreken en het nemen van verantwoordelijkheid hiervoor.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt meer dan 4 jaar leidinggevende ervaring en beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau. Daarnaast beschik je over inhoudelijke kennis van het aandachtsgebied van het team dat je gaat aansturen en heb je ITIL proces kennis. Je bent een peoplemanager en weet samenwerking binnen het team en tussen teams te stimuleren en het team en de individuele medewerkers verder te ontwikkelen, waardoor je het beste in hen naar boven haalt.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
Met meer dan 7.500 medewerkers is MUMC+ één van de grootste werkgevers in de regio. Het Maastricht UMC+ biedt een uitdagende en innovatieve werkomgeving waarin topzorg samengaat met warmte en aandacht voor het individu, en waarin persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling een vanzelfsprekendheid zijn.

Bij het MUMC+ denk je wellicht niet meteen aan IT. Maar als een van de grootste werkgevers in Zuid-Limburg beschikken wij over een zeer moderne infrastructuur die tot de grootste en uitdagendste behoort in het zuiden van het land.

Met ca 270 collega’s van de afdeling MIT (Medische Instrumentatie en Informatie Technologie) werken we iedere dag met heel ons hart aan het up en running houden van een vrijwel volledig digitaal UMC met state-of-the art medische technologie. We zijn betrokken bij innovatieve projecten op het vlak van zorgtechnologie en zorgen voor de implementatie hiervan. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan het continu verbeteren van de zorg.

Arbeidsovereenkomst
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

In verband met je rol binnen de calamiteitenorganisatie, wordt verwacht dat je op roulatiebasis bereikbaarheidsdienst verricht buiten kantoortijden.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 6.156,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A11 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een assessment maakt onderdeek uit van de selectieprocedure.