MET ggz zoekt een

Teamleider Inhoud Kind en Jeugd, Noord- en Midden-Limburg (uren in overleg)

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Roermond Weert Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor het zorgcluster Kind en Jeugd in Noord- en Midden-Limburg (Venlo, Weert, Roermond), zoeken wij een Teamleider Inhoud. Ben jij die behandelaar met een hart voor kinderen?

Lees dan vooral verder!

Als Teamleider Inhoud volg je de trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je bent ambitieus en zet je graag in om het behandelaanbod te optimaliseren en vernieuwende behandelmethodieken binnen Kind en Jeugd in te zetten. Je collega's neem je daarin uiteraard mee en je weet ook hen te stimuleren tot vernieuwing.

In de afgelopen jaren heb je bovendien een breed netwerk opgebouwd. Je bent een echte kartrekker en je bent klaar om ons zorgaanbod binnen Kind en Jeugd in Noord en Midden Limburg op de kaart te zetten.

Binnen dit zorgcluster spelen we in op vragen vanuit de gemeente en maatschappij en willen hierin een breed aanbod neerzetten, zoals gezinspoli's en het opzetten van regioteams.

Naast deze werkzaamheden als Teamleider Inhoud (16 uur per week) ben je ook behandelaar. Bij voorkeur zoeken we een GZ-Psycholoog, Klinisch Psycholoog of Verpleegkundig Specialist (uren in overleg).

Wil jij jouw expertise inzetten en samen met de Teamleider Bedrijfsvoering meebouwen aan de verdere ontwikkeling van dit team? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet!

Wie zijn wij
Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant.

Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling.

Jouw uitdaging als Teamleider Inhoud

Als Teamleider Inhoud borg je de inhoudelijke kwaliteit en kennisontwikkeling binnen jouw vakgebied Kind en Jeugd. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van heldere kwaliteitscriteria en je draagt ervoor zorg dat deze gerealiseerd worden binnen de teams. Tevens ben je verantwoordelijk voor het creëren van een context waarin deze teams hun taak efficiënt en effectief kunnen uitvoeren.

Je zorgt ervoor dat activiteiten binnen het team zodanig zijn georganiseerd dat de kwaliteit en kwantiteit van de zorg effectief en efficiënt zijn afgestemd op de vraag van de cliënten en/of de organisatie. Je zorgt er ook voor dat het beleid succesvol wordt geïmplementeerd.

Je werkt nauw samen met de Teamleider Bedrijfsvoering en met je collega Teamleiders Inhoud van andere kennisgebieden. Daarnaast maak je onderdeel uit van het expertteam. Je leidinggevende is de Directeur MET Behandeling. Voor haar ben je een belangrijke sparringpartner.

Wie jij bent

Je geeft de voorkeur aan een functie binnen een middelgrote organisatie, want juist doordat wij géén groot landelijk orgaan zijn, zijn de lijnen kort en is er veel ruimte voor autonomie. En hoewel we ervan uitgaan dat jij alles in huis hebt voor deze functie, weten je collega's en jij elkaar goed te vinden om te sparren. Je staat er dus niet alleen voor.

Zo bouwen we samen aan de verdere professionalisering van onze zorg waarin jij graag je expertise deelt.

Kerncompetenties en persoonskenmerken
 • Je creëert verbinding met anderen zodat er gezamenlijke doelstellingen bereikt worden;
 • Je bent in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor de werkzaamheden en ziet daarbij de organisatie als geheel.
 • Je neemt vanuit jouw eigen professie de regie door richting en sturing te geven aan zowel de eigen ontwikkeling als die van interne medewerkers;
 • Je ben organisatiesensitief en begrijpt wat wel en niet mogelijk is op een bepaald moment of in een bepaalde situatie;
 • Je streeft voortdurend naar realisatie van resultaten en de verbetering van de processen die hiertoe leiden;
 • Je bent veerkrachtig en bent in staat om in moeilijke tijden positief, toekomstgericht en sterk te blijven.
Waar jij als Teamleider Inhoud over beschikt
 • Bij voorkeur ben je een GZ-Psycholoog, Klinisch Psycholoog of Verpleegkundig Specialist met leidinggevende ambities;
 • Je hebt kennis en ervaring met het initiëren en begeleiden van veranderingsprocessen;
 • Je hebt een heldere visie op de zorg en draagt dit op een stimulerende wijze over aan het team;
  • Je hebt kennis en ervaring van relevante wet- en regelgeving m.b.t. maatschappelijke ontwikkelingen met effecten voor de zorg;
  • Je durft initiatief te nemen en gebruikt daarbij jouw creativiteit;
  • Je weet op een verbindende wijze te communiceren en je bent in staat om een inspirerend werkklimaat te creëren waarmee medewerkers zich willen verbinden.
Wat wij jou bieden

Binnen MET ggz vinden we een goede werk-privé balans erg belangrijk en krijg je de ruimte om je werkweek zelf in te delen.

We hebben aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ. Inschaling is op basis van je behandelaarschap: GZ-Psycholoog FWG 65, Verpleegkundig Specialist FWG 65, Klinisch Psycholoog FWG 75;
 • Daarnaast hebben we een reiskostenvergoeding, conform CAO GGZ;
 • Evenals een goede pensioenregeling ook conform CAO GGZ.
Tenslotte bieden wij diverse mogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen en spelen we bovendien graag een rol in de vitaliteit van onze medewerkers door middel van:
 • Een ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden;
 • Een fietsregeling waarmee je fiscaal voordelig een (elektrische) fiets kunt kopen;
 • Heb je de mogelijkheid een PC, laptop of iPad met fiscaal voordeel aan te kopen;
 • En kun je sporten tegen een gereduceerd tarief.
Wil jij als Teamleider Inhoud onderdeel zijn van een deskundig team met oog voor elkaar?

Binnen MET ggz gaan samenwerking en een hoge mate van professionaliteit hand in hand.

Interesse of meer weten over de Teamleider Inhoud vacature?

Herken jij jezelf in onze vacature? Dan zien we graag jouw cv en sollicitatiebrief tegemoet!

Wil je meer weten of heb je vragen over de Teamleider Inhoud vacature? Neem dan contact op met Stephanie Vermeulen, Adviseur Werving & Selectie via svermeulen@metggz.nl, 06 - 25 67 99 93.