Koraal zoekt een

Teamleider Jeugd - Gastenhof Urmond

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Ben jij een mensgerichte leider die makkelijk kan verbinden? Ben jij iemand die, met denk- en daadkracht teams en collega’s inspireert, aanspreekt en faciliteert? Dan willen wij graag met jou in gesprek.

Koraal, Jeugd is op zoek naar een stevige, gedreven en inspirerende teamleider voor onze locatie in Urmond.

Over de functie
Als teamleider Jeugd bij Koraal werk je met veel passie en toewijding met deze kwetsbare doelgroep. Dit vraagt om aandacht, maatwerk en toewijding. De visie van Koraal op de hulp voor deze jeugdigen richt zich op een positieve toekomst die op hen wacht. Wij geloven dat er voor iedereen een toekomst ligt vol kansen, hoe moeilijk een situatie ook kan zijn. Wij richten ons op de kracht van de jeugdigen en hun gezinnen en helpen hen deze te ontdekken en benutten.

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg van een aantal groepen. Je begeleidt, coacht en motiveert medewerkers en creëert de randvoorwaarden zodat zij hun werk zo goed mogelijk uit kunnen voeren. Je weet hun talenten te benutten en zet ze hierbij in hun kracht. Je draagt zorg voor een effectieve en efficiënte inzet van mensen en middelen en een verantwoord gebruik van budget. Je staat hierbij in verbinding met het externe netwerk en ketenpartners.

Koraal is volop in beweging. Het vraagt plezier, passie en gedrevenheid om elke dag weer met elkaar op zoek te gaan naar waardevolle momenten die een positief verschil maken in het leven van de jongeren, het werk voor de medewerkers van Koraal en de maatschappelijke uitdagingen waar wij voor staan. De uitdagingen kunnen alleen bereikt worden als we ze beetpakken en er samen voor gaan. In je rol als teamleider ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van de regio Maastricht/Heuvelland/Westelijke Mijnstreek. Je wordt eigenaar van een aantal ontwikkelingen en innovaties binnen het regioplan.

Wie zoeken wij?
Je bent een inspirerende, energieke en daadkrachtige collega die buiten de gebaande paden durft te denken en doen. Je weet in een hectische omgeving rust en focus te bewaren. Je hebt een prettige en duidelijke manier van communiceren en weet daardoor op een respectvolle manier te overtuigen. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis humor.
 • Je beschikt over een afgeronde relevante HBO-opleiding aangevuld met een management opleiding.
 • Je hebt een analytisch vermogen en bent resultaatgericht.
 • Je weet bedrijfsvoering en kwaliteit van zorg in balans te houden.
 • Je hebt ervaring en affiniteit in het ontwikkelen en coachen van teams. Je bent in staat je stijl aan te passen aan de fase waarin je team zich bevindt.

Wat bieden wij
Een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in beweging is, met volop ruimte voor je eigen ontwikkeling!

Wat bieden wij?
 • Salaris: Inschaling van de functie Teamleider is conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 55 (min. € 3.281,- en max. € 4.806,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Goede arbeidsvoorwaarden: een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering en ORT-vergoeding.
 • Contract voor onbepaalde tijd. Je komt direct in dienst bij Koraal en krijgt een contract voor 28-36 uur per week.
 • Een leuk team: een enthousiast team met een prettige werksfeer. Ze kunnen niet wachten om met jou samen te werken!
 • Inwerkprogramma: een inwerkprogramma om je goed in te werken.
 • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng.
 • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk & privé, vitaal & gezond en je loopbaan

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolieke van den Brink telefoonnummer 06-13721634 of met Renate Maes (HR Businesspartner) via telefoonnummer 06-22387940 (vanaf 21 mei).

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Reageren
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en stap in je carrière? Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast over deze functie stuur dan je cv en motivatiebrief vóór 02 juni 2024 via de sollicitatielink.

De gesprekken vinden plaats op 5 juni in de ochtend.

Voor het werken bij Koraal is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste.