De Zorggroep zoekt een

Teamleider planning

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Heb jij aandacht voor je team en kent de planning geen geheimen voor jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Je begeleidt, coacht en monitort de locatieplanners waarbij je aandacht hebt voor hun professionele ontwikkeling, zelfstandigheid en het nemen van de toebedeelde verantwoordelijkheden. Over de lopende trajecten informeer en adviseer je het management. Je adviseert en ondersteunt bij strategisch personeelsmanagement in samenwerking met de Ondersteunde Dienst en Work Force Management. Relevante ontwikkelingen binnen je vakgebied volg je, beoordeel je op consequenties voor de organisatie en vertaal je naar (nieuwe) protocollen/procedures. Je neemt actief deel aan projecten en je kunt optreden als projectleider.

Hoe zorgen wij voor jou?
Wij bieden een dienstverband van 28 -36 uur voor de duur van een jaar en bij gebleken geschiktheid is er de mogelijkheid om een onbepaalde tijdscontract te krijgen óf in overleg direct een contract voor onbepaalde tijd. Als Teamleider Planning wordt je conform cao VVT ingeschaald in FWG 55 (€ 3.025,81 tot € 4.508,88 bruto per maand op basis van 36 uur).

Daarnaast kent de Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Teamleider planning ?
Conflicten hanteren, omgaan met weerstand en het overbruggen van tegenstellingen dat is een uitdaging die jij niet uit de weg gaat! Je kunt zelfstandig werken, neemt initiatief en bent besluitvaardig. Door jouw coachende vaardigheden draag je bij aan de groei van medewerkers en teamontwikkeling. Door het opstellen van overzichten, rapporten en procedures signaleer je tijdig knelpunten, je kunt dit omzetten naar een advies wat je meeneemt de organisatie in.

Verder belangrijk:
  • Hbo werk- en denkniveau aangevuld met specialistische vakkennis op gebied van WFM en coaching.
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving.
  • Je bent goed in het stellen van prioriteiten, tijdmanagement is helemaal je ding!
Enthousiast geworden?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Leuk! We zien je sollicitatie graag tegemoet. Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze recruitment adviseur Rosan Spronken via rosan.spronken@dezorggroep.nl.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.