Meditta Holding BV zoekt een

Teamleider praktijkondersteuning

Dienstverband

32-38 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Eerstelijnszorg

Meditta ondersteunt huisartsenpraktijken met de inzet van praktijkondersteuners somatiek en GGZ, waarbij de praktijkondersteuner werkzaam is in de huisartsenpraktijk en Meditta de rol van werkgever vervult.

De teamleider die wij zoeken is het eerste aanspreekpunt voor huisartsen en praktijkondersteuners, gedreven, klantgericht en een enthousiaste verbinder.

Wat ga je doen?

Je selecteert en bemiddelt de juiste praktijkondersteuner voor de huisartsenpraktijk en zorgt voor het inwerktraject. Je bent in staat om op afstand een effectieve samenwerking met jouw team en klanten te creëren.

Goed werkgeverschap staat hoog in het vaandel, jij bent daarbij verantwoordelijk voor het uitvoeren van het personeels- en verzuimbeleid. Als coach til jij je medewerkers naar een hoger niveau en leid je personele vraagstukken in goede banen. Je faciliteert praktijkondersteuners zodat ze met plezier hun werk kunnen doen en hebt oog voor de mens achter de professional.

Wij zoeken iemand:

  • die een verbinder is en mensen bij elkaar kan brengen
  • met hbo werk- en denkniveau
  • met ervaring in (coachend) leidinggeven
  • met inlevingsvermogen en betrokkenheid
  • met een servicegerichte en proactieve werkhouding
  • met goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • die een positieve bijdrage levert aan de organisatie van activiteiten en de realisatie van projecten
  • die in het bezit is van een auto.

Wat kun je van ons verwachten?

Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen, om zelfstandig onderwerpen aan te pakken en zo je meerwaarde te bewijzen in een gevarieerde job met een interessant takenpakket. Daarbij is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen. Je bent werkzaam in een team van 3 teamleiders.

Het betreft een vast dienstverband van tussen de 32-38 uur gemiddeld per week. De cao Huisartsenzorg is van toepassing. Daarnaast biedt Meditta goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en een groot aanbod van online trainingen. Je werkt vanuit ons kantoor te Sittard.

Interesse?

Stuur dan je reactie tot uiterlijk 27 juni 2022 naar vacatures@meditta.nl.

Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met de afdeling P&O en opleidingen: 046-426 23 22.

Ook kandidaten met ervaring in de uitzend- en detacheringsbranche worden uitgenodigd om te solliciteren.