Proteion zoekt een

Teamleider regio Noord Limburg

Dienstverband

24-32

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Horn Venlo Gennep

Werkvelden

Ouderenzorg

Teamleider regio Noord (De Wachtpost en Libermannhof)

Vind jij het creëren van bijzondere momenten ook zo belangrijk in je werk? Bouw je graag een band op met de collega’s en zit je vol goede ideeën? Dan hoor jij bij ons.

Welke uitdaging ga je aan?

Als teamleider heb je de verantwoordelijkheid om de totale zorg aan de bewoners goed te organiseren. Hiervoor geef je integraal leiding en coach je de medewerkers. De teams bestaan uit verpleegkundigen, EVV-ers, verzorgenden (IG), helpenden en zorghulpen. Je ontvangt leiding van de tactisch manager.

Eén van de uitdagingen als teamleider is om het team verder te ontwikkelen richting zelforganisatie. Hierbij is het  belangrijk om de medewerkers te stimuleren en te ondersteunen in hun kwaliteiten. Je zet de medewerkers in hun kracht, en helpt ze op weg richting zelfstandigheid. Je bent een verbinder en schept de heldere kaders voor het team. Je weet een fijne teamsfeer te creëren. Je krijgt een belangrijke rol in het coachen van het team naar meer regie en zelforganisatie. We staan aan de start van deze ontwikkeling, dus er valt veel te ontwikkelen.

Je voert het personeelsbeleid uit; zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor werkplezier, in- en doorstroom van medewerkers en verzuimbegeleiding. Je signaleert aandachts- en verbeterpunten en pakt ze adequaat op. Zo lever je een bijdrage aan het tactisch beleid.

Uiteraard doe je dit vanuit een gezonde bedrijfsvoering en maak je de juiste keuzes om het beoogde resultaat te behalen.

Daarom pas jij bij Proteion

Jij hebt een afgeronde Hbo-opleiding in de zorg, bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding. Je bent bekend met het leiding geven en het coachen van teams, hierin heb je in het verleden al successen behaald. Je bent duidelijk in je communicatie, collega’s kunnen op je bouwen en je weet teams te inspireren.

Niet alleen wat je kunt telt, we zijn vooral benieuwd naar wie jij bent en jouw verhaal! Neem jij ons hierin mee?

Selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 28 april a.s. .


Gewoon

Wij bieden jou een dienstverband voor 1 jaar met zicht op verlenging, voor gemiddeld 24-32 uur per week. Het aantal uren bepalen we in overleg. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 55 met een maximum van €4.161,92. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  Kortom, je komt terecht in een warm bad.


Jouw team

Je wordt onderdeel van het team op twee locaties: De Wachtpost (Venlo) en Libermannhof (Gennep). Beide locaties zijn kleinschalig georganiseerd. We hebben een focus op fijn wonen en welzijn, en streven naar een excellente zorgverlening. Je werkt nauw samen met de andere teamleiders op beide locaties. Daarnaast ben je onderdeel van het Management Team regio Noord samen met de teamleiders van De Wachtpost, Libermannhof en De Merwijck (Kessel). Er is dus voldoende ruimte om te sparren en voor overleg.

In je werk sta je dichtbij de collega’s in de zorg. Samen zijn jullie er voor de bewoners. Ideeën en verbetervoorstellen worden gewaardeerd. Jij laat teams optimaal presteren en groeien. Jij deelt dan ook graag je kennis en ervaringen. Maar ook mooie momenten en successen.


'Samen groeien. Dat is gewoon bijzonder!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Heb je een vraag over deze vacature?
Roel heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Roel Caris
Tactisch manager
 06-11786218
 roelcaris@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.