Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Teamleider Schoonmaak ( 19-135 )

Dienstverband

1 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen

Wie ben jij?

Als teamleider schoonmaak ga jij voor een blinkend resultaat! Samen met jouw team zorg je elke dag weer voor een schoon en hygiënisch ziekenhuis. Je geeft direct leiding aan het team van schoonmaakmedewerkers waarbij de aansturing van de schoonmaak van de OK en het periodiek onderhoud ook tot jouw takenpakket hoort. Je bent deskundig op de inhoud maar bent als persoon ook in staat om op motiverende manier en met overtuigingskracht je rol van leidinggevende te vervullen. Het ziekenhuis is volop in ontwikkeling en je bent nauw betrokken bij de nieuw- en verbouwprojecten. Je weet de afdeling schoonmaak te positioneren en bent op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen voor nu en de toekomst. Je bent het visitekaartje voor de schoonmaak binnen en buiten ons ziekenhuis en de gesprekspartner voor andere afdelingen binnen het ziekenhuis.

Daarnaast geef je invulling aan de kaders van het jaarplan HRM-beleid, zoals deelname aan werving- en selectieprocedures, voeren van jaargesprekken en participeer je in het uitvoeren van verzuimbeheersing. Ook draag je bij aan de ontwikkeling en totstandkoming van het operationele beleid van het team of de afdeling door het doen van verbetervoorstellen en het bewaken van de invoering en realisering van het vastgesteld beleid. Alsook het zorgdragen voor het opstellen van afdeling gerelateerde protocollen/richtlijnen. Hierbij zorg je ook voor een goede implementatie en evaluatie van deze protocollen. Je bewaakt het toegewezen budget en signaleert afwijkingen. Je levert input bij het opstellen van de deelbegroting, zoals de personeelsbegroting, opleidingsbegroting en exploitatiebegroting.

Jouw nieuwe werkplek

De afdeling schoonmaak maakt deel uit van het Facilitair Bedrijf van waaruit diverse facilitaire diensten plaatsvinden.

Het team bestaat uit 40 medewerkers en werkstudenten. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor het schoon maken en houden van het ziekenhuis inclusief OK en omliggende gebouwen. Het is een gemotiveerd en hecht team waarbij collegialiteit centraal staat.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt aantoonbaar MBO+ werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring in een aansturende rol binnen de schoonmaak en bij voorkeur in een ziekenhuis
  • Je hebt kennis en ervaring met specialistisch onderhoud van o.a. vloeren
  • Affiniteit en bij voorkeur ervaring met digitalisering en automatisering

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als teamleider schoonmaak. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 45 - volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor de duur van een jaar met de intentie deze te verlengen bij gebleken geschiktheid. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Bel dan met John Golsteijn, manager Services, 0475-382604.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Wieteke den Os, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 0611380065.

Tot 24 oktober kun je reageren via het sollicitatieformulier.

De gesprekken vinden plaats op woensdag 30 oktober in de ochtend, we willen je vragen hier rekening mee te houden.