Land van Horne zoekt een

Teamleider t.b.v. zorgcentrum St. Joseph

Dienstverband

32-36 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Nederweert

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij een natuurlijke teamleider? Top! Ben je ook nog eens enthousiast en heb je een kritisch blik gericht op effectieve en efficiënte zorg? Dan zoeken wij jou!

Wat de functie inhoudt
Voor onze teams in St. Joseph zijn we op zoek naar een teamleider. Deze teams werken voor somatische- en psychogeriatrische -cliënten in kleinschalige woongroepen. Je zorgt voor een efficiënte organisatie en optimale kwaliteit van zorg- en dienstverlening volgens de visie van de stichting. Je stimuleert, coacht en motiveert de medewerkers met ondersteuning van zorgcoördinatoren en verpleegkundigen. Als teamleider vervul je een voortrekkersrol en werk je nauw samen met zorgprofessionals waaronder een HBO verpleegkundige. 

Je hebt gevoel voor talentmanagement en weet een veilige omgeving voor jouw medewerkers te creëren met een open leerklimaat. Hierdoor kunnen en durven zij te groeien binnen hun functie. Je faciliteert jouw medewerkers in het goed kunnen uitvoeren van hun werk. Daarnaast begrijp je het belang van opleiden en je geeft hier actief vorm aan. 

Wat wij vragen
Je hebt een HBO-opleiding op het gebied van zorg (verpleging, paramedisch etc.). Dit aangevuld met een managementopleiding op HBO-niveau of je bent hiermee bezig. Je hebt bij voorkeur ervaring en aantoonbare kwaliteiten op het gebied van leidinggeven. Tot slot worden eisen gesteld aan sociale vaardigheden, coachingsvaardigheden, mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en besluitvaardigheid. Ervaring met het innoveren en implementeren van zorgvernieuwingen en het kunnen enthousiasmeren van medewerkers is een must.

Wat wij jou bieden
Wij bieden je een interessante functie met diverse uitdagingen voor een professionele teamleider. Je krijgt vooralsnog een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden voor de duur van 1 jaar, met intentie tot omzetting naar onbepaalde tijd. Interne kandidaten behouden hun contract voor onbepaalde tijd. De arbeidsduur bedraagt 32-36 uur gemiddeld per week. Dit wordt in overleg vastgesteld. De functie is ingedeeld volgens FWG 50-55 afhankelijk van ervaring en opleiding. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Een assessment kan een onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joost Groothuijsen, zorgmanager, T. 06 21 59 76 64. 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 4 maart 2020.