Land van Horne zoekt een

Teamleider Zorg voor verpleegafdeling psychogeriatrie

Dienstverband

32 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Budel

Werkvelden

Ouderenzorg

Wij zijn op zoek naar een

TEAMLEIDER ZORG VOOR DE VERPLEEGAFDELING PSYCHOGERIATRIE

Gemiddeld 32 uur per week

Ben jij een organisatietalent met natuurlijke leiderschapskwaliteiten? Vind je het een uitdaging om aan de slag te gaan in de ouderenzorg? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Zorgcentrum Mariënburght is al jaren een begrip in Budel en omstreken. Het oorspronkelijke verzorgingshuis de afgelopen jaren ingrijpend vernieuwd. Mariënburght is een modern zorgcentrum even buiten het centrum van Budel. De appartementen zijn ruim opgezet en de locatie beschikt over diverse mooie tuinen en een prachtige gasterij Kom-Eet.

Wat de functie inhoudt
Je geeft binnen de vastgestelde beleidskaders leiding aan de medewerkers van de verpleegafdeling psychogeriatrie. Je zorgt voor een efficiënte en effectieve organisatie en optimale kwaliteit van zorg- en dienstverlening volgens de visie van de stichting. Je stimuleert, coacht en motiveert de medewerkers met ondersteuning van zorgcoördinatoren en verpleegkundigen. Voor je eigen team vervul je een voortrekkersrol en voorbeeldfunctie. Je hebt tijd en ruimte om aandacht te geven aan de ontwikkeling van je medewerkers. Je hebt gevoel voor talentmanagement en weet een veilige omgeving voor jouw medewerkers te creëren met een open leerklimaat, zodat zij kunnen en durven te groeien binnen hun functie. Je faciliteert jouw team in het goed kunnen uitvoeren van hun werk. Daarnaast begrijp je het belang van opleiden en geeft hier actief mede vorm aan op locatie.

Wat wij vragen
• Je hebt een HBO-opleiding op het gebied van zorg (verpleging, behandeling, social work, paramedisch etc.). Dit aangevuld met een managementopleiding op HBO-niveau of bezig met / of bereid tot het volgen van deze opleiding.
• Je hebt bij voorkeur ervaring en aantoonbare kwaliteiten op het gebied van leidinggeven. Iemand die medewerkers weet te inspireren en stimuleren.
• Je signaleert, verbindt, houdt overzicht en durft knopen door te hakken.
• Je hebt een groot gevoel voor het welzijn van de cliënt en kunt hierin het verschil maken.
• Ervaring met het innoveren en implementeren van zorgvernieuwingen en het kunnen enthousiasmeren van medewerkers is een must.
• Tot slot worden eisen gesteld aan sociale vaardigheden, mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en besluitvaardigheid. 


Wat wij jou bieden
Wij bieden je een interessante functie met diverse uitdagingen voor een professionele teamleider. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden. De arbeidsduur bedraagt 32 uur gemiddeld per week. De functie is ingedeeld volgens FWG 55.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Een assessment kan een onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilse Nevels, zorgmanager, T. 06 31 62 66 01. Bereikbaar vanaf week 19.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 26 of vrijdag 28 mei.