Daelzicht zoekt een

Teammanagers (regio Midden en Noord-Limburg)

Dienstverband

24 - 36 uur p.w.

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Heel Sevenum Venlo Tienray Roermond Maasbracht Swalmen Panningen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

We zoeken meerdere teammanagers bij Daelzicht. Is er dan iets aan de hand? Jazeker! We werken namelijk aan TeamKracht. Dat is aandacht voor de kracht van ieder team en hun specifieke behoefte aan ontwikkeling. Zodat we samen de beste zorg en begeleiding kunnen blijven geven aan onze bewoners en cliënten. Om de zorgteams optimaal te ondersteunen, breiden we het aantal managers uit. Een nieuwe functie waar jij mee invulling aan kunt geven. Haal jij eruit wat erin zit?

Zo ziet jouw baan eruit

Je coacht, inspireert en ondersteunt meerdere zorgteams en individuele medewerkers in hun professionaliteit, welzijn en werkplezier. Je helpt ze hun kracht te benutten en verder te groeien tot gemotiveerde en lerende teams die klaar zijn voor de toekomst. Je bewaakt de kwaliteit van de zorg en stimuleert je teams om steeds weer te kijken hoe de zorg verbeterd kan worden. Daarbij moedig je creativiteit en innovatie aan en faciliteer je experimenten met nieuwe werkwijzen. Dit doe je in nauwe samenwerking met de gedragsdeskundigen en coördinerend begeleiders.

Aan de basis hiervoor staan onze organisatiedoelen; die weet je goed te vertalen naar operationele acties voor de teams die je aanstuurt, Je bent zichtbaar en benaderbaar voor je medewerkers. Zo fungeer je als ‘brug’ tussen de teams en het hogere management. Ten slotte lever je op tactisch niveau een bijdrage aan projecten van andere (ondersteunende) afdelingen.

We zoeken teammanagers in regio’s Noord- en Midden-Limburg. Afhankelijk van je kwaliteiten en ambities kijken we samen naar een plek die het meest passend voor je is. De werklocatie is op ons terrein in Heel óf in Koningslust - met als aandachtsgebieden Ouderen/ Ernstig Meervoudig Beperkt (EMB) of Licht- en Matig Verstandelijk beperkt (LVB/ MVB) - óf binnen dagbesteding. Ook hebben in Tienray hebben we een plek beschikbaar – met als aandachtsgebied Kind, jeugd en gezin.

Dit bieden wij

 • Een mooie, verantwoordelijke managementrol in de gehandicaptenzorg
 • In deze functie kun jij écht het verschil maken voor onze collega’s, bewoners en cliënten
 • Een salaris in FWG 60 van de CAO Gehandicaptenzorg € 3.768 tot maximaal € 5.477 bruto bij een fulltime (36 uur) dienstverband
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het feitelijk verdiende jaarsalaris, 8% vakantietoeslag, reiskosten en een aantal andere voordelen, zoals sporten met korting en een lease-a-bike regeling.
 • Jaarlijkse balansverlof uren, boven op de wettelijke vakantie-uren. Door deze uren is het mogelijk om werk en privé goed te combineren.
 • Een vast contract in de functie van Teammanager. Contracturen zijn in overleg (tussen de 24 en 36 uur)

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur een managementopleiding (in de zorg)
 • Ervaring in leiderschaps- en teamontwikkelingsrollen is een pré
 • Heb je geen relevante ervaring, maar heb je wel de ambitie om je verder te ontwikkelen in een managementrol? Dan hebben we een aantal talentplekken beschikbaar!
 • Je hebt affiniteit in de gehandicaptenzorg. Affiniteit met specifieke doelgroepen binnen de gehandicaptenzorg is een pré.
 • Je bent van nature een verbinder en weet anderen te inspireren.
 • Je bent communicatief, je staat dicht bij je teams en ziet en hoort wat ze nodig hebben. Daarbij ben je realistisch en in staat de verwachtingen te managen.
 • Je bent besluitvaardig en stelt prioriteiten in onze dynamische omgeving

Werk je nu in een andere branche dan de zorg maar ben je enthousiast geworden? Ook dan maken we graag kennis met jou.

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Wat is jouw kracht? Laat het ons weten! 
De sollicitatieprocedure bestaat uit een drietal onderdelen. We maken graag kennis met je tijdens een wandeling over onze locatie in Heel of Koningslust. De volgende stap is een sollicitatiegesprek op ons kantoor in Heel. Voor interne sollicitanten wordt dit gesprek gepland in de week van 17 juni. De gesprekken met externe sollicitanten worden ingepland vanaf 24 juni. Een assessment is onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Heb je vragen?
Voor vragen over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Nicole Weijers-Huijerjans, directeur zorg via:06-46360586. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Alien Ploum, recruiter, via 06-22929025

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.