SJG Weert zoekt een

Teammanager poliklinieken

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

SJG Weert SJG Weert

SJG Weert staat voor verbondenheid. Als streekziekenhuis hebben we een netwerk als geen ander: in huis kennen we elkaar door en door en werken we boven de muren van de poliklinieken en afdelingen uit. Dat maakt het mogelijk om patiënten samen te behandelen vanuit hun persoonlijke situatie en een integrale aanpak, in plaats van vanuit één aandoening of behandeling. We leveren zorg in de volle breedte, met bijzondere aandacht voor kwetsbare ouderen en oncologie. En is er gespecialiseerde zorg nodig die wij niet in huis hebben? Dan maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van zorgpartners. Voor elke expertise weten we zo de beste specialisten te vinden. Simpelweg omdat we elkaar kennen en aandacht voor onze patiënt hebben.
 

Teammanager polikinieken (36 uur)

 

Op zoek naar uitdaging, afwisseling en ruimte voor eigen inbreng in een omgeving die volop in ontwikkeling is? We hebben recent een update van ons elektronische patiëntendossier ingevoerd en werken toe naar een nieuwbouw.

Wij zoeken een teammanager poliklinieken om het team van in totaal 3 teammanagers compleet te maken en te bouwen aan de toekomst van de poliklinieken. Het betreft de poliklinieken urologie, oogheelkunde, mondkaakchirurgie, dermatologie, kno, geriatrie/reumatologie en medische psychologie. Wil jij deze stap zetten naar teammanager binnen SJG? Meld je en dan gaan we graag met je in gesprek!

Natuurlijk zoeken we een goede Teammanager poliklinieken! Voor ons is dat iemand die zichtbaar en aanwezig is voor onze medewerkers en die vanuit het collectieve belang en doelen de juiste richting kan geven aan medewerkers en processen. Voor ons dat ook iemand die met energie en bevlogenheid bijdraagt aan teamvorming en vertrouwen.

De functie

Als teammanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de poliklinieken en aanpalende functieafdelingen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de productie/dienstverlening. Dit betekent dat je zorgt voor een adequate organisatie en inzet van onze medewerkers en middelen. Je focus ligt op het realiseren van een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering. Een belangrijk onderdeel van de functie betreft de ontwikkeling van beleid en innovatie binnen de poliklinieken/functieafdelingen. Verder ben je het aanspreekpunt voor je medewerkers en geeft uitvoering aan sociaal beleid. Je adviseert de je manager Zorg over het beleid en de wijze waarop daar uitvoering aan wordt gegeven met als doel het optimaal laten functioneren van je team én de poliklinieken/functieafdelingen. Je levert input ten behoeve van de begroting, bewaakt en beheert het afdelingsbudget en geeft leiding aan projecten binnen je eigen afdeling. Tot slot initieer en stimuleer je verbeteracties, onderhoud je contact met (externe) stakeholders en neem je deel aan regionale werkgroepen.

Wat vragen we?

 • Je beschikt minimaal over een HBO-diploma.
 • Je beschikt over relevante leidinggevende ervaring, bij voorkeur in de gezondheidszorg.
 • Je werkt samenwerkingsgericht binnen je eigen team, alsmede daarbuiten.
 • Je denkt integraal en werkt samen met collega-managers om de totale zorg zo goed mogelijk te organiseren.
 • Je zet de patiënt centraal en bent resultaatgericht.
 • Je toont initiatief en neemt (integrale) verantwoordelijkheid.
 • Je kunt goed plannen en organiseren en geeft en ontvangt gemakkelijk feedback.
 • Je maakt een tactische vertaling van doelen en opdrachten naar de teams.
 • Je bent analytisch sterk en beschikt over een goed probleemoplossend vermogen.
 • Je hebt gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen.

Wat bieden we?

Je krijgt een contract voor bepaalde tijd voor 36 uur per week met zicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden. De cao ziekenhuizen is van toepassing. Dit betekent dat je recht hebt op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%. Ook bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken.

Tot slot

 • Na aanmelding wordt je CV en motivatiebrief beoordeeld door de sollicitatiecommissie en wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. De vacature staat open tot 20 februari of zo nodig langer totdat de juiste kandidaat gevonden is.
 • Wil je meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met mevrouw I. Scheffers, manager Zorg, tel. 06-10707021
 • Een assessment maakt mogelijk onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 • Indien gewenst kan een volledige functiebeschrijving worden opgevraagd via personeelsbeheer@sjgweert.nl.
 • Bij aanvang van de werkzaamheden dien je te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

Sluitingsdatum:
31-12-2023

Contactpersonen:
Ingrid Scheffers, manager zorg
tel.: +31 0495-572103