Sevagram zoekt een

Teammanager zorg

Dienstverband

24 tot 28 uur per week

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Zet jij graag jouw kracht in om de continuïteit, kwaliteit en ontwikkeling van de zorg- en dienstverlening voor onze locatie St. Anna te waarborgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanwege vervanging zoeken wij voor onze locatie St. Anna een

Teammanager zorg

Als teammanager zorg vorm je een noodzakelijke schakel binnen de organisatie. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het beleid van St. Anna; jouw uitgesproken visie op de zorg en jouw specifieke stijl van leidinggeven dragen in belangrijke mate bij aan het beleid waarmee Sevagram zich onderscheidt: merkbaar betere zorg in een omgeving waar de bewoner centraal staat.  

De manier waarop jij jouw visie vormgeeft – onder meer door medewerkers en vrijwilligers te motiveren en te enthousiasmeren – sluit naadloos aan op de innovatieve manier van denken en doen die binnen Sevagram sinds jaar en dag centraal staat. 

Je geeft sturing en ruimte, leidt het locatiebeleid in goede banen, signaleert knelpunten en doet – mede op basis van ontwikkelingen in jouw vakgebied – verbetervoorstellen, waarmee je als vanzelf bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van het beleid. Je beheert het toegewezen budget en houdt voortdurend de personele bezetting in de gaten, waarbij je oog hebt voor de kwaliteit van zorg en ondersteuning die medewerkers leveren. Je bent in staat om goede mogelijkheden te scheppen voor de dialoogvoering.

Waar ga je werken?

Midden in Welten ligt woonzorgcentrum St. Anna. Een locatie die zich typeert door de kleinschalige, ongedwongen, huiselijke en gemoedelijke sfeer. Hier proberen gemotiveerde medewerkers en betrokken vrijwilligers iedere dag het verschil te maken voor hun bewoners. Dit sluit uitstekend aan bij de Planetree-visie van Sevagram. Klik hier voor een virtuele rondleiding en een foto-impressie.

Zo maak jij het verschil
Om dit te kunnen realiseren zoeken wij een teammanager die zichtbaar is voor iedereen, ruimte geeft en stuurt op visie, cultuur en heldere kaders. Hierbij past loslaten, coachen, verbinden, inspireren, kaders afspreken, ontwikkelen en handelen vanuit een context.

Verder vragen wij:

 • Hbo-diploma (binnen het vakgebied), aangevuld met een afgeronde managementopleiding of de bereidheid die te volgen.
 • Ook als net afgestudeerde hbo-er nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.
 • Enige zorg- en managementervaring binnen de gezondheidszorg is een vereiste.
 • Kennis van de gezondheidszorg, organisatieprocessen (bedrijfskundig en financieel) en van relevante wet- en regelgeving.
 • De drive om ontwikkelingen binnen het vakgebied bij te houden en het vermogen om dit te vertalen naar de mogelijkheden c.q. consequenties voor de locatie.

Zo maken wij het verschil!

 • Zodra jij beschikbaar bent, kun jij starten.
 • In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast.
 • Het betreft een dienstverband tussen 24 en 28 uur per week.
 • Een bruto maandsalaris in FWG 55 conform cao VVT (max. € 4.161,92 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
 • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.
 • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen.

Kom maar op!
Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? Dan staat de koffie en thee klaar. Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet. 

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 23 juli 2020 tussen 13:00 en 17:00 uur. Een referentieonderzoek en (ontwikkel)assessment kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Eerst nog wat vragen? Stel deze aan Jessica Heuperman, direceur zorgcentra Heerlen. Zij staat je graag te woord en is te bereiken op +31648126987.