Sevagram zoekt een

Teammanager Zorg - Heerlen of Maastricht

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Sevagram; Leven zoals u dat gewend bent.
Met locaties in Heerlen, het Heuvelland en Maastricht en met ruim 2.600 medewerkers, 1.000 vrijwilligers en 22 locaties is Sevagram een van de grotere ouderenzorgorganisaties van Zuid-Limburg. Er wordt zorg en ondersteuning geboden in 19 zorgcentra. Daarnaast zijn er twee mooi gelegen hospices en bij Plataan kunnen senioren terecht voor professionele geriatrische revalidatie. Sevagram heeft als enige zorgorganisatie in Limburg het Gouden Planetree Mensgerichte Zorg certificaat. En is daar trots op! Organisaties die Planetree gecertificeerd zijn, laten zien dat zij voortdurend bezig zijn om de zorg vóór en het welzijn ván cliënten of patiënten elke dag nog een beetje beter te maken. Dat gebeurt samen met bewoners/cliënten, hun naasten, medewerkers en vrijwilligers. Hun ervaringen zijn daarbij het uitgangspunt.

De functie:

Samen met jouw collega (duo leiderschap) geef je leiding aan en ben je verantwoordelijk voor de intramurale zorgverlening op de afdelingen binnen een van onze locaties in Maastricht of Heerlen. Onderling hebben jullie deze taken verdeeld en werken jullie samen verder aan de gedeelde verantwoordelijkheid voor het totale zorgcentrum. Als tactisch leidinggevende bewaak je de zorg- en welzijn gerelateerde processen en ontwikkelingen en zorg je voor een gezonde bedrijfsvoering waardoor bewoners kunnen leven zoals ze gewend zijn en medewerkers in hun kracht worden gezet en plezier uitstralen. Hierover rapporteert je aan de Directeur van jouw cluster.

En verder:
  • Neem je deel aan overleggen inzake beleid en de meerjarenstrategie van Sevagram;
  • Ben je verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van het budget van de locatie en onderneemt actie bij afwijkingen;
  • Overzie je het totaalproces en de zorg- en dienstverlening, bewaakt de kwaliteit en onderneemt actie als de situatie daarom vraagt;
  • Ben je verantwoordelijk voor de inzet van zorgmedewerkers, bevordert een gezonde en plezierige werksfeer en bewaakt de onderlinge samenwerking en communicatie. Je stimuleert medewerkers te blijven werken aan hun eigen ontwikkeling;
  • Ben je veel fysiek aanwezig en sta je kort op het (primaire) zorgproces, bewoners en medewerkers weten wie je bent.
  • Ben je het gezicht en boegbeeld van Sevagram in de nabije omgeving van de locatie;
  • Je initieert en onderhoudt relevante in- en externe contacten en vertegenwoordigt daarbij de eigen zorg locatie.

Wat vraagt Sevagram van jou?
In de allereerste plaats beschik je over “warme zakelijkheid” en daarmee ben je een mensgerichte leidinggevende die verbindende kwaliteiten combineert met een zakelijke en resultaatgerichte benadering. Je legt de lat hoog, ziet verbetermogelijkheden en weet die ook te realiseren. Als leidinggevende ben je cultuurdrager en ambassadeur van Sevagram, niet enkel richting bewoners en hun naasten maar ook in de nabije omgeving van de locatie. Je herkent je in de visie van Sevagram en onderschrijft het Planetree gedachtegoed. Verder beschik je over natuurlijk leiderschap, ben je initiatiefrijk en beschik je over de juiste sociale vaardigheden om geformuleerde doelstellingen en ambities te realiseren. Je bent financieel bekwaam en voelt je thuis in een omgeving die in ontwikkeling is.

Om succesvol te zijn verwachten we dat je beschikt over een afgeronde opleiding op tenminste Hbo-niveau, aangevuld met een managementopleiding en ruime ervaring in het vakgebied en de gezondheidszorg. Je volgt ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg, alsmede van de eigen organisatie, van nabij en weet dit te vertalen naar (tactisch) beleid. Je weet financiële rapportages op zorglocatie(s) niveau te interpreteren en waar nodig de bedrijfsvoering daar op aan te passen en je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving.

Zo maakt Sevagram het verschil!
Bij Sevagram sta je niet stil. Je wordt gestimuleerd om je te blijven ontwikkelen en te groeien in je vak. Daartoe krijg je volop ontwikkelmogelijkheden; wat te denken van een Management Development traject en een persoonlijke coach? Zo haal je het beste uit jezelf en kun jij steeds beter het verschil maken in het leven van een bewoner of revalidant. Het betreft een fulltime dienstverband voor de periode van één jaar met de intentie tot een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VVT in FWG 60. Inschaling vindt plaats op basis van ervaring. Als Teammanager zul je vooral op locatie werkzaam zijn. Verder kent Sevagram een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Interesse?

Voor meer informatie over de positie en de procedure kun je contact opnemen met Ruben Singel - HR adviseur / Business partner (ruben.singel@sevagram.nl / 06 11 34 77 86). Wil je direct reageren? Dan zien we jouw CV met een korte motivatie graag tegemoet via de “solliciteer” button op onze website.