Sevagram zoekt een

TEAMMANAGER ZORG MAASTRICHT

Dienstverband

24 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
TEAMMANAGER ZORG MAASTRICHT
Sevagram is een maatschappelijk betrokken ouderenzorgorganisatie met 22 locaties in de clusters Parkstad, Heuvelland en Maastricht. De organisatie onderscheidt zich van andere zorgorganisaties door haar zichtbaar én merkbaar betere mensgerichte zorg. Sevagram werkt met het Planetree Label. Een wereldwijde visie op zorg waarbij de liefde voor de mens centraal staat. In die visie gaat het om excellente zorg; om Zorg met Bezieling. De visie op excellente zorg vind je terug in een van de vier kernwaarden van Sevagram. Het staat uiteraard voor uitstekende (medische) behandeling en zorg. Maar daarnaast ook voor welzijn, waardigheid, bejegening en zingeving. En excellente zorg gaat over samen afspraken maken én deze nakomen. Passend bij de ontwikkelingen binnen de ouderenzorg die vragen om een wendbare en innovatieve organisatie, werkt Sevagram interdisciplinair samen en zijn 'cure' en 'care' nauw met elkaar verbonden.
Cluster Maastricht bestaat uit vier zorglocaties; Campagne, Licht Liefde, Scharwyerveld en Fonterhof. Daarnaast biedt cluster Maastricht ook thuiszorg binnen de aanleunwoningen van locatie Scharwyerveld (145 appartementen) en Campagne (50 appartementen). Binnen het hele cluster zijn ongeveer 594 fte werkzaam.

Een belangrijke schakel!
Als Teammanager Zorg stuur je verschillende processen binnen de locatie aan waar diverse (complexe) doelgroepen integrale zorg en ondersteuning krijgen. Je bent een belangrijke schakel binnen de organisatie. Daarbij ben je niet alleen verantwoordelijk voor de uitvoering van het tactisch beleid van de locatie. Jouw uitgesproken visie op zorg & welzijn en specifieke stijl van leidinggeven dragen in belangrijke mate bij aan de Plantree visie waarmee Sevagram zich onderscheidt, namelijk, merkbaar betere zorg in een omgeving waar de bewoner centraal staat.

Samen de zorg van morgen nog beter maken.
Het doel is de goede zorg van vandaag morgen alweer beter maken. Ruimte geven waar het kan en sturing geven waar nodig. Steeds weer leid jij het tactische locatiebeleid in goede banen. Ook signaleer je knelpunten en doe je - mede op basis van ontwikkelingen in het vakgebied - verbetervoorstellen. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het beleid en de kwaliteit van zorg. Je staat dicht bij jouw team, bewoners en hun familie. Jouw deur staat altijd open.

Nauwe samenwerking.
Op het vlak van financiën beheer je het toegewezen budget en ben je verantwoordelijk voor de personele bezetting, de bedrijfsvoering en de exploitatie hiervan. Je hebt hierbij oog voor de kwaliteit van zorg en de ondersteuning die medewerkers leveren. Je bent in staat om voor teams de juiste setting te creëren die tot een veilige en lerende werkomgeving leidt en waar ruimte is voor de dialoog. Om dit alles te bereiken werk je nauw samen met onder andere de Coördinator Zorg & Welzijn en ondersteunende functies (Directiesecretaris, Control, Kwaliteit en HR). In het kader van interdisciplinair samenwerken ben je als Teammanager Zorg een belangrijke schakel om het talent van verschillende disciplines en afdelingen te bundelen om zo tot nieuwe inzichten en innovatie te komen. Hierover rapporteer je aan de directeur van cluster Maastricht.

De uitdaging.
Je bent in staat om voor teams de juiste setting te creëren die tot een veilige en lerende werkomgeving leidt en waar ruimte is voor de dialoog. Om dit alles te bereiken werk je nauw samen met onder andere de Coördinator Zorg Welzijn, de medisch specialisten en andere behandelaren binnen de afdelingen.
Daarnaast heb je als Teammanager een belangrijke rol in het programma Community Care. Deze beweging van Community Care gaat over het organiseren van inclusieve toegang tot zorg en welzijn in de voor de (kwetsbare) ouderen gewenste omgeving. In deze rol heb jij, als sterk mens- en ontwikkelingsgerichte manager met een scherp oog voor de zorg, dienstverlening, cliënten én medewerkers, een veelzijdige, leuke en uitdagende opdracht.

Zo maak jij het verschil!
  • Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau, dat blijkt uit een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau;
  • Je hebt kennis van bedrijfsvoering en ervaring en/of affiniteit met de (ouderen)zorg/GGZ;
  • Je opereert bedrijfsmatig binnen de aangereikte kaders;
  • Je hebt een ijzersterke visie op zorg en tegelijkertijd weet je deze concreet en inhoudelijk te maken;
  • Je laat in je aansturing een warme zakelijkheid zien;
  • Je houdt van samenwerken en verbinden en maakt op een natuurlijke wijze gebruik van de deskundigheid binnen de organisatie;
  • Je bent nieuwsgierig en op de hoogte van relevante ontwikkelingen;
  • Je vindt het belangrijk om een sterk leerklimaat te ontwikkelen waarin medewerkers zich kunnen ontplooien;
  • Je hebt een gezonde dosis zelfreflectie, die erop gericht is om de tevredenheid van de medewerkers en de bewoners te verbeteren.
Waar kun jij op rekenen?
Sevagram biedt een innovatieve, warm-menselijke omgeving vanuit de Planetree zorgvisie, waarin hard wordt gewerkt aan het realiseren van het zorgen voor en ontzorgen van de bewoner. Als Teammanager Zorg vervul je een belangrijke rol in het optimaal invullen van deze doelstelling. Inschaling van deze functie heeft plaats gevonden conform de CAO VVT FWG 60 (maximaal €5.196,92 op basis van 36 uur). Vanuit het ontwikkelassessment dat je gaat doorlopen word je een coachingstraject aangeboden. De ideale kandidaat is fulltime (36 uur) beschikbaar, maar ook parttime werken behoort tot de mogelijkheden.

Enthousiast geworden?
Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet. Eerst nog wat vragen? Dan staat Jeroen Bossers, directeur cluster Maastricht je graag te woord (0621621289).

Een competentieanalyse, referentieonderzoek alsmede een ontwikkelassessment maken deel uit van de selectieprocedure.