Hair Stem Cell Clinic zoekt een

Technician

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Overige

Heb jij een diploma in de zorg als doktersassistent(e), verpleegkundige of verzorgende IG niveau 4? Heb je ervaring in de haartransplantatiewereld of zou je dit willen leren. Dan komen wij graag in contact met jou!

Hair Science Institute (HSI) is gespecialiseerd in de ontwikkeling en toepassing van geavanceerde haartransplantatie. Wij onderscheiden ons van alle andere klinieken door de door HSI ontwikkelt gepatenteerde haartransplantatietechniek: HaarStamcel Transplantatie. Door de groeiende vraag naar onze behandeling, zoeken wij ter uitbreiding van ons team in Maastricht per direct enthousiaste collega’s

Hoe ziet jouw dag eruit?
Als technician zal je taak grotendeels bestaan uit het uitvoeren van HaarStamcel Transplantatie behandelingen en het geven van consulten in zowel onze binnen- als buitenlandse klinieken. Je start direct in onze Hair Science Academy voor opleiding en certificering met betrekking tot onze behandelmethode, geschieden onder leiding van Drs. Coen Gho. Indien je ervaring hebt in het uitvoeren van haartransplantaties zal je een verkorte procedure volgen. Als technician op de behandelkamer, voel je de verantwoordelijkheid om samen met de artsen en het team waar je onderdeel van uit maakt, kwalitatieve ethische zorg te leveren conform de richtlijnen en procedures en als het ook even kan binnen de planning. Bovendien werk je in een moderne kliniek en hechten wij ook grote waarde aan een persoonlijke en vriendelijke atmosfeer. Je krijgt een vaste standplaats en vindt het leuk om werkzaam te zijn in andere klinieken van HSI en te reizen naar het buitenland.

Functie-eisen

· Ervaring in de haartransplantatie is een pré, maar geen vereiste.
· Gediplomeerde doktersassistent(e) en/of verpleegkundige of verzorgende IG.
· Gemotiveerd een bijdrage te leveren aan de kliniek en beschikken over een hoge concentratie, precisie en oog voor detail.
· Een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG).
· 32 uur per week beschikbaar.
· Ervaring in de haartransplantatie is een pré, maar geen vereiste.
· Gediplomeerde doktersassistent(e) en/of verpleegkundige.
· Gemotiveerd een bijdrage te leveren aan de kliniek en beschikken over een hoge concentratie, precisie en oog voor detail.
· Een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG).
· Referenties worden nagetrokken.

Ons aanbod

· Excellente primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.
· Na het behalen van de (verkorte) interne opleiding tot technician wordt het dienst verband verlengd en groei je in salaris.
· Aangezien je veel op de behandelkamer werkzaam bent, mag je 1x per week gebruik maken van onze masseur die op locatie komt.
· Mocht je behandelingen/ consulten/ educatie in het buitenland uitvoeren, dan wordt reis- en verblijf volledig voor je geregeld.
· Je komt werken in een leuk team, met geavanceerde apparatuur in een zeer moderne kliniek.

Graag leren wij je persoonlijk kennen om werken bij HSI met je te bespreken.

Geïnteresseerd? Ben je geïnteresseerd geworden en beschik jij over de functie-eisen, dan is dit echt een baan voor jou! Graag leren wij je persoonlijk kennen om werken bij HSI met je te bespreken. Stuur een sollicitatiebrief en CV via de email door naar mevrouw L. Glaser, ga hiervoor naar de button 'direct soliciteren'.