Sevagram zoekt een

Terug naar Valkenburg; Grijp je kans en bouw mee aan een nieuw Valkenheim als Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, MBO niveau 2

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg

 Zie jij het als een uitdaging om onze bewoners terug een warm thuisgevoel in Valkenburg te kunnen geven? En wil jij graag onderdeel uitmaken van iets nieuws? Grijp dan nu je kans! Ons nieuwe Valkenheim is namelijk op zoek naar nieuwe collega’s.

Wij zijn op zoek naar:

HelpendenVerzorgenden (IG) en Verpleegkundigen

Locatie Valkenheim ontkwam afgelopen zomer niet aan de overstromingen. De locatie werd ernstig getroffen en bewoners werden verspreid ondergebracht op andere locaties in de regio. Gelukkig vonden de bewoners snel een nieuwe plek.

Afgelopen maart opende de nieuwbouw haar deuren en konden onze bewoners en medewerkers gefaseerd terug naar hun geliefde, nieuwe Valkenheim! Tegelijkertijd wordt er namelijk ruimte gemaakt voor de bouw van moderne zorgpaviljoens, op de plek waar het water een half jaar geleden hard toesloeg. Nog een half jaar en dan kunnen ook hier bewoners en collega’s weer genieten van werken en wonen in Valkenburg. Een deel van de zorg is nu dus weer terug opgestart in Valkenburg. De planning is om komende zomer weer volledig terug te zijn in Valkenburg en te kunnen genieten van één nieuw Valkenheim. Wachten hoeft echter niet. Solliciteren kan al! 

Binnen nieuw Valkenheim wordt het gewende leven van de bewoner zoveel mogelijk voortgezet. De bewoner heeft zijn/haar eigen regie. Eigen leefgewoontes worden in samenspraak vraaggericht aangeboden om het thuisgevoel te evenaren. Hoe mooi is het dat jij hier vanaf het eerste moment bij betrokken kunt zijn. Jij werkt met passie en plezier nauw samen met je team en dit straal jij ook uit naar onze bewoners. Jij hebt een creatieve geest en komt met vernieuwende ideeën. Het samengevoel creëren, het thuisgevoel creëren, oog voor de behoefte van de bewoner, zorg op maat, aandacht voor de omgeving, woongenot en sfeer. Hier gaat jouw hart sneller van kloppen!

Wil jij een indruk krijgen van jouw nieuwe werkplek?

Klik hier voor meer informatie over (nieuwbouw)locatie Valkenheim

Zo zorgen wij voor jou:

  • Wij bieden jou een structurele baan. De uren zijn bespreekbaar, of jij nu een klein contract wilt of juist meer uren;
  • Salaris conform cao VVT, op basis van functie en ervaring (FWG 25-45);
  • Een plek binnen een nieuw team mét ervaren collega’s die veel expertise op het gebied van dementie in huis hebben;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Zo maak jij het verschil!

  • Jij bent gediplomeerd Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige;
  • Jij komt het best tot je recht binnen een spiksplinternieuwe locatie die volledig is ingericht op toekomst dementiezorg;
  • Het gevoel voor het geven van één op één aandacht zit in jouw DNA;
  • Jij hebt talent om een bepaalde sfeer te creëren en bewoners te laten genieten en bent daarin creatief.

Maak van deze uitdaging jouw nieuwe baan!

Ben jij net zoals ons enthousiast over het werken binnen het nieuwe Valkenheim? Dan ontmoeten wij jou graag!

Wil jij solliciteren als collega in Valkenburg? Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop. Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken, of neem direct contact op met Melissa (Recruiter) door te bellen of te appen naar 06 28 49 58 51. 

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanagers Francis en Nicole vertellen je graag meer!

 

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.