De Zorggroep zoekt een

Thuisassistent Hulp aan Huis regio Venlo, Reuver, Beesel

Dienstverband

1 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Ideale deeltijdbaan voor iedereen die liefdevolle zorg wil bieden en die affiniteit heeft met ouderen. Iedereen wil het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen, in de eigen vertrouwde omgeving!
Wat ga je doen?
Deze functie is geschikt voor iedereen die liefdevolle zorg wil bieden en affiniteit heeft met ouderen. Zeker ook voor senioren (mannen), studenten en zij-instromers. Daarnaast is deze functie erg geschikt voor zorgprofessionals die nog wel enigszins fysiek belastbaar zijn, maar niet meer in de mate zoals vereist bij een zorgfunctie.
Als Thuisassistent werk je binnen de afdeling Ondersteuning Thuis, dat onderdeel is van de sector Groene Kruis Thuiszorg. Je wordt gekoppeld aan één of meerdere cliënten en diens mantelzorger(s). Wij vinden het belangrijk dat er een goede 'match' is tussen de cliënt, de mantelzorger(s) en de Thuisassistent zodat er een vertrouwensrelatie opgebouwd kan worden.
Een vooropleiding in de zorg is niet noodzakelijk. Iedereen volgt bij ons een basisprogramma.
De werkzaamheden vinden plaats bij de cliënt thuis. Cliënten zijn veelal mensen met beginnende tot gevorderde dementie. De coördinatie van zorg is in handen van de eerste verantwoordelijke Verzorgende (IG), Verpleegkundige of Thuisbegeleider. Je hebt een belangrijke rol in een stuk aandacht en tijd voor de cliënt en het aanbrengen van structuur, dag-invulling en activiteiten. Verder stem je met je collega's af wat je doet en hebt gedaan, zodat deze op de hoogte zijn van de actuele situatie. Je houdt bij wat de toestand is van de cliënt en je voert ook cliëntgegevens op een tijdige en correcte manier in het cliëntdossier in.
Heb jij een zorgdiploma (minimaal Helpende) dan kun je gekoppeld worden aan een cliënt waar je ook helpt met de ADL (zoals afgesproken in het zorgplan).
Je ondersteunt ook bij de huishouding, hierbij kun je denken aan zaken als bed opmaken, maaltijd(en) voorbereiden, boodschappen doen, etc.
Hoe zorgen wij voor jou?
Als Thuisassistent schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een maximum salaris van € 2.638,80 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Je kunt bij een match met een cliënt starten in een dienstverband voor de duur van een jaar voor 1 uur per week. Voor onze interne mobiliteitskandidaten zijn afwijkende uren bespreekbaar.
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • vakantiegeld van 8%
  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.

Wat maakt jou de juiste Thuisassistent Hulp aan Huis regio Venlo?
Je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt zelfstandig werken. Je hebt goede uitdrukkingsvaardigheden, in verband met afstemming met collega's is het belangrijk dat je zowel schriftelijk als mondeling je op een heldere manier kunt uitdrukken. De fysieke belasting is minder dan in een zorgfunctie. Er zal toch enige fysieke belasting zijn, bijvoorbeeld het dragen van boodschappen, rolstoel duwen, eventueel tillen bij ADL. Onregelmatig werken, dus avonden en weekenden vind je geen probleem.
Je:
  • bent respectvol
  • hebt een oplettende houding (signaleerfunctie)
  • kunt makkelijk overweg met een smartphone en de computer
  • bent in bezit van een auto

Enthousiast geworden?
Leuk! Dan leren we je graag kennen. Solliciteer direct op de vacature en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om te zien welk team het beste past bij jouw wensen en ambities. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal! Onze recruiter Marije van Delft vertelt je graag meer over het werk van een Thuisassistent, Hulp aan Huis, Ondersteuning Thuis en is te bereiken via marije.van.delft@dezorggroep.nl of neem dan contact op met Veronique Mijnes, telefoonnummer 06-23825690
Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.