Cicero Zorggroep zoekt een

Thuishulp A

Dienstverband

6-24 uur

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Vind je het leuk om ouderen te helpen en dankbaar werk te doen? Vind jij het sociale aspect net zo belangrijk als schoonmaak zelf? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Voor de omgeving Brunssum, Beekdaelen en Westelijke Mijnstreek zoeken wij namelijk per direct thuishulpen A (tot het einde van het jaar).

Wat ga je doen?
Je verricht als thuishulp A huishoudelijke taken die voor onze cliënten te zwaar geworden zijn thuis. Ook hoort de verzorging van de was en kleding tot je takenpakket. Tijdens je werkzaamheden maak je geregeld een praatje met de cliënt. Dit heeft een dubbele functie want het wordt natuurlijk enorm gewaardeerd én je kunt op deze manier persoonlijk contact met je cliënt opbouwen. Mede dankzij deze persoonlijke aandacht kijken onze cliënten iedere keer weer uit naar jouw komst!

Buiten de huishoudelijke- en sociale functie heb je als thuishulp A ook een belangrijke ‘signaalfunctie’. Daarmee bedoelen we dat je veranderingen in de situatie van de cliënt opmerkt. Je geeft deze veranderingen door aan je leidinggevende. Zo kunnen we er met jouw hulp voor zorgen dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis blijven wonen!

Waar kom je te werken?
Cicero Thuis biedt thuiszorg aan zo’n 2.000 cliënten in een groot gebied in Zuid-Limburg;  van Parkstad, Westelijke Mijnstreek  en een deel van het Heuvelland. Cicero Thuis levert hulp bij het huishouden, verzorging, verpleging en begeleiding, casemanagement dementie, gespecialiseerde thuisbegeleiding en dagvoorzieningen.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt ervaring met het verrichten van huishoudelijke taken.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de (thuis)zorg.
  • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.
  • Je kunt goed achterhalen wat de wensen en behoeften van je cliënten zijn en stemt daar de ondersteuning op af.
  • Je bent geduldig, nauwkeurig en je voelt je verantwoordelijk.
  • Je kunt goed samenwerken en stimuleert en motiveert zowel cliënten als collega's.
  • Je werkt probleemoplossend en kunt prioriteiten stellen.
  • Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.

Wat bieden wij jou?
Het betreft een tijdelijke functie t/m 31-12-2021. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg,- Verzorgingshuizen en Thuiszorg) en de salarisschaal van Hulp bij Huishouden (minimaal € 11,68 bruto per uur en maximaal € 14,52 bruto per uur, exclusief toeslagen). Inschaling vindt plaats op basis van ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Ook doen wij voor je indiensttreding een referentiecheck.

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie dan kun je hiervoor terecht bij de afdeling recruitment, T 045 563 7420.

Of gewoon meteen solliciteren?
Klik op de knop 'Solliciteer' en vul het sollicitatieformulier zo snel mogelijk in! We zien graag een motivatiebrief en CV van je tegemoet!

Heb jij een voorkeursomgeving: Brunssum, Beekdaelen of Westelijke Mijnstreek? Geef dit dan in je sollicitatie aan (bij je motivatie)!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.