Cicero Thuis zoekt een

Thuishulp A (Tijdelijk, 4 - 24 uur per week)

Dienstverband

4 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Thuishulp A (Tijdelijk, 4 - 24 uur per week)
Vind je het leuk om ouderen te helpen en dankbaar werk te doen? Vind jij het sociale aspect net zo belangrijk als schoonmaak zelf? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Voor de omgeving Brunssum, Beekdaelen en Westelijke Mijnstreek zoeken wij namelijk thuishulpen A.

Wat ga je doen?
Je verricht als thuishulp A huishoudelijke taken die voor onze cliënten te zwaar geworden zijn thuis. Ook hoort de verzorging van de was en kleding tot je takenpakket. Tijdens je werkzaamheden maak je geregeld een praatje met de cliënt. Dit heeft een dubbele functie want het wordt natuurlijk enorm gewaardeerd én je kunt op deze manier persoonlijk contact met je cliënt opbouwen. Mede dankzij deze persoonlijke aandacht kijken onze cliënten iedere keer weer uit naar jouw komst!

Buiten de huishoudelijke- en sociale functie heb je als thuishulp A ook een belangrijke ‘signaalfunctie’. Daarmee bedoelen we dat je veranderingen in de situatie van de cliënt opmerkt. Je geeft deze veranderingen door aan je leidinggevende. Zo kunnen we er met jouw hulp voor zorgen dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis blijven wonen!

Waar kom je te werken?
Cicero Thuis is een kleine, flexibele thuiszorgorganisatie, die onderdeel is van Cicero Zorggroep. Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

De teams van Cicero Thuis staan klaar om zorg te bieden aan zo’n 1.500 cliënten in een groot gebied in Zuid-Limburg, van Parkstad tot de Westelijke Mijnstreek tot aan het Heuvelland. Cicero Thuis levert hulp bij het huishouden, verzorging en verpleging en dagvoorzieningen.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt ervaring met het verrichten van huishoudelijke taken.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de thuiszorg.
  • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.
  • Je kunt goed achterhalen wat de wensen en behoeften van je cliënten zijn en stemt daar de ondersteuning op af.
  • Je bent geduldig, nauwkeurig en je voelt je verantwoordelijk.
  • Je kunt goed samenwerken en stimuleert en motiveert zowel cliënten als collega's.
  • Je werkt probleemoplossend en kunt prioriteiten stellen.
  • Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.

Wat bieden wij jou?
Het is een tijdelijke functie t/m 31-12-2021. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg,- Verzorgingshuizen en Thuiszorg) en de salarisschaal van Hulp bij Huishouden (minimaal € 11,14 bruto per uur en maximaal € 13,92 bruto per uur, exclusief toeslagen). Inschaling vindt plaats op basis van ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Ook doen wij voor je indiensttreding een referentiecheck.

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie dan kun je hiervoor terecht bij de afdeling recruitment, T 045 563 7420.

Of gewoon meteen solliciteren?
Klik op de knop 'Solliciteer' en vul het sollicitatieformulier zo snel mogelijk in! We zien graag een motivatiebrief en CV van je tegemoet!

Heb jij een voorkeursomgeving: Brunssum, Beekdaelen of Westelijke Mijnstreek? Geef dit dan in je sollicitatie aan (bij je motivatie)!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld