Cicero Thuis zoekt een

Thuishulpen A (4 - 24 uur per week)

Dienstverband

4-24 uren per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Cicero Thuis is een kleine, flexibele thuiszorgorganisatie, onderdeel van Cicero Zorggroep. Cicero levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

De medewerkers van Cicero Thuis werken in de dagelijkse praktijk geheel zelfstandig, waarbij het uitgangspunt is ‘de best mogelijke zorg bij de mensen thuis’. Onze eigen organisatie houden we dan ook zo eenvoudig mogelijk en we delen de zorg toe aan één contactpersoon.

Cicero Thuis is per direct op zoek naar

Thuishulpen A
(4-24 uur per week)

In de wijk werken we aan partnerships met onze cliënten, de eerstelijns gezondheidszorg en andere betrokkenen in de wijk. Onze cliënten in de wijk hebben allemaal hun eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen; dat maakt ons werk zo leuk. Wij doen ons werk uit betrokkenheid bij al die verschillende mensen. Met onze ondersteuning dragen we eraan bij dat zij kunnen doen wat ze belangrijk vinden.

Wat ga je doen?
Het doel van de functie is het verrichten van huishoudelijke verzorging in de thuissituatie van de cliënt, waarbij zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van de cliënt wordt gestimuleerd. Als Thuishulp A verricht je huishoudelijke werkzaamheden aan huis en interieur. Ook help je, desgewenst, de cliënt met wassen en strijken, het doen van boodschappen en het assisteren bij de bereiding van maaltijden waarbij je zoveel als mogelijk de zelfredzaamheid van de cliënt stimuleert. Ten slotte draag je zorg voor een optimale dagelijkse planning van de werkzaamheden en neem je actief deel aan werkbesprekingen.

Wat vragen wij?
• Je hebt ervaring met verrichten van huishoudelijke taken.
• Je hebt bij voorkeur ervaring in de thuiszorg.
• Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.
• Je kunt goed achterhalen wat de wensen en behoeften van je cliënten zijn en stemt daar de ondersteuning op af.
• Je bent geduldig, nauwkeurig en je voelt je verantwoordelijk.
• Je kunt goed samenwerken en stimuleert en motiveert zowel cliënten als collega’s.
• Je werkt probleemoplossend en kunt prioriteiten stellen.
• Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.

Wat bieden wij?
De functie wordt in eerste instantie aangeboden voor de duur van 1 jaar, met de intentie om bij gebleken geschiktheid en bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, het dienstverband te verlengen. De functie wordt gehonoreerd volgens CAO VVT (Verpleeg,- Verzorgingshuizen en Thuiszorg) en de salarisschaal van Hulp bij Huishouden (minimaal € 10,76 bruto per uur en maximaal € 13,45 bruto per uur, exclusief toeslagen). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wil je meer informatie?
Wil je meer informatie over deze functie dan kun je hiervoor terecht bij Hayco Meijboom, Teammanager Cicero Thuis, M 06 23165074.

Of gewoon meteen solliciteren?

Open onderstaande link:

https://tinyurl.com/vxouc76

Klik vervolgens op de button solliciteren en vul het sollicitatieformulier in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.