Cicero Thuis zoekt een

Thuishulpen A (4 - 24 uur per week, omgeving Beekdalen)

Dienstverband

4-24 uren per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Thuishulp A (4-24 uur per week)
Vind je het leuk om ouderen te helpen en dankbaar werk te doen? Vind jij het sociale aspect net zo belangrijk als schoonmaak zelf? Solliciteer dan snel! Wij zijn op zoek naar thuishulpen A in omgeving Beekdalen.

Wat ga je doen?
Je verricht, als thuishulp A, huishoudelijke taken die voor de cliënt te zwaar geworden zijn bij hem of haar thuis. Ook hoort de verzorging van was en kleding bij jouw takenpakket. Tijdens jouw werkzaamheden maak je geregeld een praatje met de cliënt. Dat heeft een dubbele functie want het wordt gewaardeerd én je kunt echt persoonlijk contact met jouw cliënt opbouwen. Dankzij jouw persoonlijke aandacht kijken onze cliënten iedere keer weer uit naar jouw komst!

Buiten de huishoudelijke- en sociale functie heb je als thuishulp A ook een belangrijke ‘signaalfunctie’. Daarmee bedoelen we dat je veranderingen in de situatie van de cliënt opmerkt. Je geeft deze veranderingen door bij je leidinggevende. Zo kunnen we er met jouw hulp voor zorgen dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis blijven wonen.

Waar kom je te werken?
Cicero Thuis is een kleine, flexibele thuiszorgorganisatie, die onderdeel is van Cicero Zorggroep. Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

De teams van Cicero Thuis staan klaar om zorg te bieden aan zo’n 1.500 cliënten in een groot gebied in Zuid-Limburg, van Parkstad tot de Westelijke Mijnstreek tot aan het Heuvelland. Cicero Thuis levert hulp bij het huishouden, verzorging en verpleging en dagvoorzieningen.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt ervaring met het verrichten van huishoudelijke taken.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de thuiszorg.
  • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.
  • Je kunt goed achterhalen wat de wensen en behoeften van je cliënten zijn en stemt daar de ondersteuning op af.
  • Je bent geduldig, nauwkeurig en je voelt je verantwoordelijk.
  • Je kunt goed samenwerken en stimuleert en motiveert zowel cliënten als collega's.
  • Je werkt probleemoplossend en kunt prioriteiten stellen.
  • Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.

Wat bieden wij jou?
De functie wordt in eerste instantie aangeboden voor de duur van 1 jaar, met de intentie om bij gebleken geschiktheid en bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, het dienstverband te verlengen. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg,- Verzorgingshuizen en Thuiszorg) en de salarisschaal van Hulp bij Huishouden (minimaal € 11,14 bruto per uur en maximaal € 13,92 bruto per uur, exclusief toeslagen). Inschaling vindt plaats op basis van ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname).

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie dan kun je hiervoor terecht bij Hayco Meijboom, Teammanager Cicero Thuis, M 06 23165074. 

Of gewoon meteen solliciteren?

Klik op de knop 'Solliciteer' en vul het sollicitatieformulier zo snel mogelijk in!

Heb jij een voorkeur voor omgeving Beekdalen? Geef dit dan in je sollicitatie aan (bij je motivatie)!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.