De Zorggroep zoekt een

Toegepast Psycholoog / Psychodiagnostisch Werker

Dienstverband

14-20

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Jouw analytische en onderzoekende vaardigheden los kunnen laten op onderzoeksresultaten uit de zorg. Dat is precies waarom jij gekozen hebt voor jouw opleiding toegepaste psychologie of psychologisch-pedagogisch assistent en waarom je nu deze tekst aan het lezen bent. Een baan waar jij mag onderzoeken, rapporteren en bespreken? Die hebben wij voor je bij de Zorggroep!

Wat ga je doen?
Als Toegepast Psycholoog/ Psychodiagnostisch Werker voer je psychodiagnostische werkzaamheden uit, de resultaten van deze werkzaamheden en onderzoek verwerk je en leg je vast in standaard rapportages. Helemaal tevreden over jouw nauwkeurig verwerkte resultaten? Dan bespreek je deze met de ondersteunend behandelaar of psycholoog. Ook beheer je de cliëntdossiers en onderzoeksmaterialen en vult deze waar nodig aan. Daarnaast bied je de ondersteunend behandelaar waar nodig assistentie bij administratieve taken. Daarom ben jij onmisbaar!

Hoe wij zorgen voor jou
Wij bieden een dienstverband voor de duur van een jaar met een omvang van gemiddeld 14- 20 uur per week. De verdeling van de werkuren gaat in overleg. Als Psychodiagnostisch werker word je ingeschaald in FWG 40 op basis van de CAO VVT. Afhankelijk van jouw vooropleiding en ervaring wordt er een passende inschaling gemaakt. Jouw standplaats zal zich bevinden in de regio Venray óf Roermond.

Daarnaast kent de Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
- Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
- Toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
- Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
- Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”-programma
- Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wie jij bent
Tijdens het uitvoeren van de onderzoeken ben je een echte professional; je toont geduld en doorzettingsvermogen bij het verkrijgen van medewerking van de cliënten. Doordat je systematisch werkt, en nauwkeurig je werk uitvoert, ben je succesvol in het verwerken van de onderzoeksresultaten. Jouw affiniteit met de ouderenzorg zorgt er voor dat je plezier hebt in je werk. Je kunt goed samenwerken in een team, maar je hebt ook een grote mate van zelfstandigheid. Het werkgebied is Noord- en Midden-Limburg. Sta je al ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor PDW / ben je lid van de beroepsvereniging (de Vereniging van Psychodiagnostisch Werkenden, de VVP)? Dat is een mooie pré!

Verder belangrijk:
- Hbo werk en denkniveau, je hebt een afgeronde opleiding Psychologische-Pedagogisch Assistent (PPA I en II) met relevante werkervaring of Hbo Toegepast Psycholoog met specialisatie psychodiagnostiek
- Kennis van onderzoeksmethodieken (neuropsychologie, cognitief functioneren) en vertrouwd met methodisch werken, bij voorkeur heb je al ervaringskennis van de ouderenzorg
- Je bent in bezit van een eigen auto (in verband met de omvang van het werkgebied) en je bent bereid om te reizen

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Informatie
Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu via onze website! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Sharon Lubbers, recruitment adviseur via sharon.lubbers@dezorggroep.nl . Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen, krijg je zo snel mogelijk een terugkoppeling en bij wederzijdse interesse nemen we telefonisch contact met je op om jouw ervaring als toegepast psycholoog/ psychodiagnostisch werker en motivatie te bespreken, ook zullen we je dan meenemen in de verdere procedure.

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.  

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.