Dichterbij zoekt een

(Trainee) Manager Zorg RVE Oost (regio Gennep)

Dienstverband

32 tot 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Gennep Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Dichterbij zoekt versterking van het Managementteam RVE Oost (regio Gennep). We staan open voor zowel een ervaren manager als een trainee!

Wat ga je doen

Afhankelijk van je kennis en ervaring ga je aan de slag met medewerkers en teams om hen te begeleiden, faciliteren en stimuleren in hun verdere groei in professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je doet dit op een wijze die voor medewerkers merkbaar nabij is, vertrouwen geeft en waarbij je de verbinding met medewerkers en teams goed kunt maken vanuit een coachende rol. Binnen Dichterbij, en dus ook bij ons, is vakmanschap, relatiegericht werken en dynamisch verbinden belangrijk waarbij eigenaarschap en verantwoordelijkheden goed worden belegd en opgepakt. Je leert je netwerken op te bouwen en te investeren in contacten met cliënten, hun netwerk, collega’s en externe relaties.

Je zorgt ervoor dat de dienstverlening naar tevredenheid van cliënten functioneert en van hoge kwaliteit is. Je signaleert knelpunten, komt met verbetervoorstellen en acteert daarop. Naast het zorgproces zijn de bedrijfsvoering en de resultaten van onze dienstverlening van belang.

Gezien de ontwikkelingen, onze ambities en onze jaarplan thema’s word je ook ingezet op onderwerpen waarbij we jouw vernieuwende ideeën, frisse blik en reeds opgedane kennis goed kunnen gebruiken.

De werktijden zijn binnen kantoortijden, voornamelijk tussen 08.00 - 18.00 uur.

Hier ga je werken

Jouw werkgebied is in aanvang voornamelijk gelegen in Gennep e.o. maar kan zich verplaatsen binnen de gehele regio. Teams waar jij mee gaat werken kunnen zowel dagbesteding als wonen zijn met een afwisseling en diversiteit in zorgzwaarte, hulpvragen, zorgbehoeftes en leeftijden van cliënten en grootte van teams. Tevens kan je werk bestaan uit specifieke managementopdrachten t.b.v. de gehele RVE.

Met wie werk je

Het managementteam RVE Oost bestaat uit 14 managers, waarvan 7 manager trainees, directeur, beleidsmedewerker, businesscontroller en HR Businesspartner. Je maakt onderdeel uit van het Managementteam. Het MT is divers in samenstelling qua werkervaring, werkachtergrond, competenties en expertise.

Wij bieden jou

 • Salaris in schaal FWG 65 volgens de CAO-Gehandicaptenzorg tussen de € 4.185 en € 6.320 bij een 36-urige werkweek;
 • Direct een vast contract voor 32 tot 36 uur per week;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Hybride werken: je krijgt de flexibiliteit om zowel op kantoor als op afstand te werken, afhankelijk van de aard van je werkzaamheden en persoonlijke voorkeuren. We faciliteren in een goede thuiswerkplek;
 • Voordelig extra verlofuren kopen of verkopen, zodat je flexibeler kunt werken en meer tijd krijgt voor dingen die belangrijk zijn voor jou;
 • Volop mogelijkheden om te groeien, zowel persoonlijk als in je vakgebied;
 • Toegang tot het VitaalPortaal, dat jou helpt om vitaal te blijven en je werkgeluk te vergroten;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en om aan de opbouw van je managementcarrière te gaan werken;
 • Goede begeleiding, coaching en training.

Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding (bijv. managementopleiding voor de zorg) of bent voornemens deze opleiding te gaan volgen;
 • Je hebt ervaring in het aansturen/coachen van teams én bent een natuurlijke verbinder;
 • Je bent vindingrijk, ondernemend, inspirerend;
 • Je bent energiek en gedreven in je werk;
 • Continu leren en ontwikkelen is voor jou vanzelfsprekend net als een goede reflectie op jezelf;
 • Je werkt daadkrachtig, resultaatgericht en beschikt over veerkracht;
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, en je presenteert ideeën en feiten op een heldere wijze;
 • Je hebt ervaring in de forensische en/of kind- en jeugdzorg.

Dichterbij een betekenisvol leven
Met jouw kennis en ervaring maak jij een verschil! Wat jouw talent ook is of welke rol je ook vervult, je krijgt de vrijheid om op jouw eigen manier bij te dragen aan het verbeteren van de zorg voor onze cliënten.

Wij zijn Dichterbij voor mensen met een verstandelijke beperking en de mensen om hen heen. Bij Dichterbij geloven we dat iedereen een betekenisvol leven verdient, waarin je jezelf kan en mag zijn. In een omgeving die accepteert wie je bent. Dat is in de kern wat we geloven en waar we voor staan.  
Bij Dichterbij kijken we elke dag opnieuw naar wat de cliënt nodig heeft. Samen met zijn of haar omgeving kijken we hoe we de basale behoeften kunnen vervullen. Dat doen we vanuit wensen, talenten en mogelijkheden.

Met meer dan 4.000 collega’s bieden we ondersteuning, zorg en behandeling. Dat doen we op verschillende locaties in Limburg, Noord-Brabant en omgeving Nijmegen.

Meer weten of solliciteren?
Heb jij inhoudelijke vragen, kan je contact opnemen met Renate de Groot, directeur, via r.degroot@Dichterbij.nl. Voor vragen over de procedure mag je bellen of mailen naar het Wervingsbureau via 088-7540060 of wervingsbureau@dichterbij.nl. 

De eerste gesprekken vinden plaats op 13 maart en de tweede gesprekken op 15 maart.

Jouw cv en motivatie zien we graag tegemoet via onze website; https://werkenbijdichterbij.nl/vacatures/trainee-manager-zorg-rve-oost-1055958/