Zuyderland zoekt een

Traineeship Verpleegkundige zonder ziekenhuiservaring Flexpool Zuyderland Medisch Centrum

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Overige

Geen ziekenhuiservaring, maar wel gediplomeerd verpleegkundige? Bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen, maar mis je nog klinische werkervaring? Dan is het 12 maanden durende Traineeship van de Flexpool Cure dé oplossing voor jou!

Wat ga je doen?

Wij zijn ons ervan bewust dat jij nog geen verpleegkundige ervaring hebt binnen een ziekenhuis. Daarom bieden wij je een gedegen inwerktraject om beter bekend te raken met de dynamiek van de diverse verpleegafdelingen.

Het eerste half jaar word je drie maanden ingewerkt op één snijdende afdeling, gevolgd door drie maanden op één beschouwende afdeling. De ene periode op locatie Sittard-Geleen, de andere periode op locatie Heerlen. Zo kom je vanzelf in aanraking met diverse ziektebeelden, het echte klinisch redeneren en het doornemen, aftoetsen en uitvoeren van variërende verpleegtechnische handelingen. Na dit half jaar ga je zelfstandig aan de slag en ontwikkel jij je verder tot volwaardig en allround ziekenhuis verpleegkundige!

Wie ben jij?

Werken als verpleegkundige binnen het ziekenhuis lijkt jou gaaf! De uitdaging om middels het Traineeship jezelf verder te ontwikkelen ga je niet uit de weg. Daarnaast vind je het leuk om je netwerk te vergroten. Je maakt namelijk deel uit van het Flexpool team (bestaande uit ± 75 verpleegkundigen én medewerkers zorg), maar werkt met verschillende collega’s op wisselende afdelingen. Daadkrachtig, ondernemend en enthousiast: dit ben jij allemaal. Daarnaast ben je:

 • gediplomeerd als MBO-V, HBO-V of A-verpleegkundige, of in het bezit van het diploma professioneel bachelor verpleegkundige (België) of een ander in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma op een vergelijkbaar niveau.
 • BIG geregistreerd.
 • iemand die verantwoordelijkheid neemt en uitdagingen aan durft te gaan.
 • veranderingsbereid, doortastend en een echte teamplayer.
 • flexibel inzetbaar op zowel locatie Sittard-Geleen als locatie Heerlen.

 

Wat bieden wij?

Jij kiest natuurlijk niet voor niets ervoor om een echte Zuyderlander te worden! Daar staan vanuit onze kant de volgende voorwaarden tegenover:
 

 • Een dienstverband voor bepaalde tijd, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een arbeidsduur van minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week, in overleg bespreekbaar.
 • Een flexibele werkomgeving met dag-, avond- en nachtdiensten, standaard 8 uur per dienst.
 • Arbeidsvoorwaarden conform Cao Ziekenhuizen, met in beginsel een salaris conform FWG 45.
 • Volop goede doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

Is de functie van verpleegkundige in de Flexpool de uitdaging die jij zoekt? Solliciteer dan via de sollicitatie button!

Heb je toch nog een vraag? Neem dan contact op met onze Teamleider: Madelon Severeyns. Dat kan telefonisch via 06-13928236.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Over Zuyderland Medisch Centrum

Iedere dag wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Sittard-Geleen en Heerlen), op hoog niveau excellente en innovatieve patiëntenzorg geleverd.

 • Aantal beschikbare bedden/plaatsen voor klinische capaciteit en dag/deeltijdbehandelingen Zuyderland Medisch Centrum: 1.023
 • Aantal klinische opnamen: 41.961 opnamen
 • Aantal eerste polikliniekbezoeken: 264.181 bezoeken
 • Aantal herhaal polikliniekbezoeken: 432.948
 • Aantal dagverplegingsdagen: 41.741 dagen
 • Aantal klinische verpleegdagen: 242.942 dagen