Buro Andersom zoekt een

Trajectbegeleider in groepsverband (Midden-Limburg)

Dienstverband

24-32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, HBO+

Standplaats

Belfeld

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Sociaal Werk

Buro Andersom vacaturetekst

Help anderen weer op weg
Word jij onze nieuwe trajectbegeleider in groepsverband?

 • 24 - 32 uur per week
 • Dienstverband in overleg
 • Weert

 

Maak van kleine successen grote ervaringen
Hoe complex, uitzichtloos of zorgelijk een situatie ook lijkt, wij geloven dat er voor iedereen een betere toekomst mogelijk is. Sommigen hebben daar vanwege problematiek, een ongunstig milieu of achterstanden nou eenmaal wat extra hulp bij nodig. Die hulp, afgestemd op de unieke wensen en situatie, bied jij.

Jij helpt mensen weer op weg in het leven, welke zijpaden hier misschien ook voor nodig zijn. Want wanneer huidige wet- en regelgeving in de weg staat met allerlei blokkades, durf jij het aan om samen met cliënten een alternatieve route te bewandelen. Wij geloven dat dit de enige manier is om écht van betekenis te zijn voor onze cliënten. Want de gebaande paden werken gewoonweg niet voor iedereen. Bouw op een unieke werkplek in een unieke organisatie mee aan een sterk en deskundig team dat 24/7 voor onze cliënten klaarstaat.

Jouw werk als trajectbegeleider in groepsverband
Als trajectbegeleider niveau 4 of 5 coach jij (jong)volwassenen in hun eigen leefomgeving. Doorgaans is er sprake van een dubbele diagnose en diverse problematieken, zoals financiële problematiek, een justitieel verleden, verslaving, sociale problematiek, agressie of geweld. Door flexibel te handelen bied jij maatwerk begeleiding binnen verschillende woonvormen. Laat jouw organisatorische talenten stralen en help cliënten hun mogelijkheden te ontdekken en weer naar te toekomst te durven kijken.

 

Dit zijn jouw taken en verantwoordelijkheden

Ondersteunen

Jij biedt mensen ondersteuning in hun eigen omgeving en past deze moeiteloos aan op het moment dat er wordt geschakeld tussen woonvormen. Jij bent een aanspreekpunt voor cliënten waar ze altijd op terug kunnen vallen bij vragen, onzekerheden of problemen.

Maximaliseren

Dankzij jouw hulp ontdekken cliënten hun mogelijkheden en vervolgens leer jij hoe ze deze maximaal kunnen benutten. Dit doe je vanuit jouw natuurlijke energie, passie en drijfveer om alles uit het leven te halen. Jij laat het onderscheid zien tussen niet kunnen en niet willen veranderen.

Waarborgen

Jij draagt verantwoordelijkheid om de kwaliteit van Buro Andersom te blijven garanderen. Wij gaan namelijk voor een vernieuwende aanpak die alle gevestigde hulptrajecten voorbijgaat. Want wij geloven dat dat de enige manier is om cliënten begeleiding te bieden die van langdurig effect is.

Samenwerken

Jij bent een ware teamspeler die niet bang is om de mouwen op te stropen. Samen rollen we de projecten uit die het verschil voor de maatschappij maken. Wij werken samen in een hecht team dat echt van betekenis is voor elkaar. Met oprechte persoonlijke aandacht en korte lijnen gaan wij voor de beste samenwerking.

 

Jij bent

 • Proactief en daadkrachtig
 • Iemand die houdt van een uitdaging
 • Stressbestendig en flexibel
 • Communicatief, sociaal en klantgericht
 • Analytisch en oplossingsgericht
 • Vindingrijk, initiatiefrijk en je kunt binnen de geijkte kaders denken
 • Iemand met gevoel voor humor en relativeringsvermogen
 • Zelfstandig en je kunt omgaan met externe netwerken van de cliënt

 

Jij hebt

 • Minimaal een relevante afgeronde opleiding niveau 4 of 5, in richtingen zoals Sociaal Pedagogische Hulpverlening, MWD, Social Work of Toegepaste Psychologie
 • Bij voorkeur een SKJ- of BIG-registratie of je bent bereid deze te behalen
 • Meerdere jaren werkervaring in het werkveld

 

Wij zijn Buro Andersom
En wij bieden individuele begeleiding aan mensen met een persoonlijke en vaak complexe hulpvraag. Wij helpen deze mensen naar een mooier morgen. Want wij geloven dat er voor iedereen geschikte hulp te bieden is, hoe complex de situatie ook is. Dit kan bijvoorbeeld het zoeken naar een geschikte woonplek of het bouwen aan een stevig sociaal netwerk zijn. Maar ook het leren omgaan met een verslaving of het op orde brengen van de financiële situatie. Ons doel? Zorgen dat de cliënt de draad weer op kan pakken en naar de toekomst durft te kijken.

Zo werkt werken bij Buro Andersom
Wij bieden een contract aan voor bepaalde tijd. Maar omdat wij graag bouwen aan een toekomst samen, is er uitzicht op verlenging of onbepaalde tijd. De werktijden zijn volgens een rooster. Wij bieden hierbij de ruimte om jezelf te ontwikkelen en aan je carrière te werken. Het salaris dat wij bieden is conform CAO Sociaal Werk.

Heb je zin om deze uitdaging aan te gaan?
Stuur je sollicitatiebrief en CV dan naar onze contactpersoon Clint Theunissen via personeelsadministratie@buro-andersom.nl. Ook voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek ben je vrij om contact op te nemen.