MET ggz zoekt een

Triagist GGZ

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Psychisch kwetsbare cliënten helpen weer op eigen benen te staan; dat vind jij het mooiste aan jouw vak. En dus zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons team in Midden-Limburg zoeken we een Triagist GGZ. Vanuit deze rol indiceer je de situatie, zodat de cliënt zo snel mogelijk bij de juiste hulpverlener komt en de juiste behandeling of zorg krijgt. Daarbij staat de client en zijn zorgvraag centraal.

Wie wij zijn
Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste weg naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar!

Wat je gaat doen

 • Draagt zorg voor telefonische triage van cliënten met een acute zorgvraag van psychische, psychosociale en/of psychiatrische aard, beoordeelt de situatie en urgentie van de cliënt en bepaalt volgens protocol/richtlijn welke acties nodig zijn en voert deze uit;
 • Stelt op systematische wijze de acute zorgvraag bij de toegewezen cliënt vast;
 • Stelt een individueel vervolgtraject op, coördineert en evalueert dit en stelt regelmatig het vervolgtraject bij;
 • Coördineert het vervolgproces van de cliënt in samenspraak met en/of verwijzing naar andere disciplines en heeft een actieve rol in multidisciplinaire besprekingen, signaleert afstemmingsproblemen bij interdisciplinaire activiteiten/ besprekingen en knelpunten in het proces en onderneemt zo nodig actie;
 • Complementeren van de zorgvraag indicatie door middel van zorgvraagverduidelijking naar de verwijzer toe;
 • Verricht uit de werkzaamheden voortvloeiende administratieve taken.

Wie jij bent

 • De GGZ-triagist is een BIG geregistreerd Verpleegkundige, minimaal HBO niveau;
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de acute ggz;
 • Je hebt een opleiding doorlopen om de ggz-triagewijze te hanteren;
 • Je hebt kennis van behandelmethodieken;
 • Je hebt kennis van de sociale kaart en relevante wet- en regelgeving;
 • Je hebt kennis van verschillende culturen en betekenis van ziek zijn van uit verschillende achtergronden;
 • Je beschikt over een professionele werkhouding.

Wat wij jou bieden
Wij bieden je een afwisselende functie in een dynamische organisatie, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform cao ggz) en mogelijkheden voor bijscholing. De functie Triagist GGZ wordt ingedeeld in functiegroep 55 van de CAO GGZ. 

Solliciteren
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zien we graag jouw cv en sollicitatiebrief tegemoet vóór 01 nov. 2020. Solliciteer via onderstaande button. 


Meer weten?
Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Edo Rutten-Wijenberg, Coördinator/ SPV T: 06 -10 10 48 77 of Eerutten@metggz.nl

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid, waarbij interne kandidaten voorrang krijgen in de procedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.