MET ggz zoekt een

Triagist ggz, Acute zorg

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Geleen Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Als triagist heb je een centrale rol binnen de acute zorg van MET ggz. Deze functie is in samenwerkingsverband met Vincent van Gogh, waarbij je in dienst komt van MET ggz.

Je ontvangt en trieert telefonische meldingen van verwijzers zoals de politie, ambulance, ziekenhuizen en huisartsen. Je zorgt voor een optimale bereikbaarheid van de crisisdienst en werkt hierbij servicegericht. Aan de hand van de triagewijzer en je ervaring bepaal je de urgentie en vul je de aanmeldingsinformatie aan met alle beschikbare gegevens.

Je beslist hoe, waar en wanneer een beoordeling door de crisisdienst plaats moet vinden. Je treft voorbereidingen en coördineert de inzet van de crisisdienst in overleg met de verwijzer. Verder geef je consultatie aan collega’s, huisartsen en andere ketenpartners op het gebied van crisiszorg. Kortom een afwisselende functie waar elke dag anders is waarin je mensen in crisis helpt in hun crisissituatie. Ook is het mogelijk om deze vacature te combineren met één van onze vacatures binnen MET ggz.

MET Acute Zorg
Je werkt samen met 10 collega triagisten binnen het zorgcluster Acute Zorg. Je hebt met je collega’s regelmatig intervisie en teamoverleggen. Hierbij werk je onregelmatig buiten kantoortijden op locatie van Vincent van Gogh in Venlo of thuis.

Wat ga je doen?
 • Je beantwoordt de telefoon thuis of op onze locatie in Venlo, waarop aanmeldingen en diverse hulpvragen van ketenpartners, cliënten en betrokkenen binnenkomen;
 • Aan de hand van triagering en prioritering plan je de benodigde crisisinterventies en consultaties in de gezamenlijke agenda;
 • Je vindt het een uitdaging om contact te leggen bij hoge druk en te puzzelen wat er aan de hand is;
 • Je werkt nauw samen met interne en externe collega’, zodat de juiste op maat gemaakte crisiszorg op de juiste plaats wordt geleverd;
 • Je doorloopt de administratieve processen volledig en secuur rondom de triage werkzaamheden;

MET jou
 • Je hebt een afgeronde opleiding mbo of hbo-verpleegkunde of SPV en aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over een geldige BIG-registratie en een AGB-code of kunt deze aanvragen;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en ervaring met (complexe) psychiatrische problematieken;
 • Je bent buiten kantooruren bereikbaar voor de crisisdienst. Je rooster bestaat uit vroege, late en weekenddiensten en je bent 24 uur beschikbaar.

MET ggz is er voor jou
 • Ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen;
 • Op termijn kun je intern doorgroeien naar bijvoorbeeld Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige of Verpleegkundig Specialist;
 • Budget in te zetten voor werk-privé balans;
 • Mogelijkheid om fiscaal voordelig een (elektrische) fiets (max. € 1500,- per 3 jaar), laptop of IPad aan te kopen (max. € 800,- per 3 jaar);
 • Sporten tegen een gereduceerd tarief (max. € 600,- per jaar);
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ FWG 50/60 (min. € 2737en max. € 5335), afhankelijk van opleiding.

MET ggz
MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET Behandeling is een onderdeel van MET ggz waar diverse zorgclusters onder vallen: Volwassenenzorg, FACT, IHT, Ouderen, Kind & Jeugd en MET Focus.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Informatie en solliciteren
Heb je vragen over deze vacature of andere mogelijkheden, wil je vrijblijvend een kop koffiedrinken of eens meelopen?

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving en Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372.