Maastricht UMC+ zoekt een

Triagist of Doktersassistent Huisartsenpost

Dienstverband

18 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Het team van de huisartsenpost bestaat uit huisartsen, (junior) triagisten en chauffeurs. Samen zorgen we ervoor dat mensen die ’s avonds, ’s nachts of in het weekend met spoed medische hulp nodig hebben, goed worden geholpen. Samen zorgen we ook voor een uitstekende werksfeer.
Als triagist (in opleiding) beoordeel je telefonisch en aan de balie de urgentie van klachten en vragen van patiënten. Je adviseert en informeert patiënten en organiseert spreekuren en visites. Ook assisteer je de huisarts bij (medische) werkzaamheden. Je bent bereid om alle diensten te draaien in avonden, nachten, weekenden en op feestdagen.

Wat vragen wij van jou?
Je bent in bezit van een diploma doktersassistente of verpleegkundige (niveau 4/5) en triagist of je bent bereid tot het volgen van de opleiding tot gediplomeerd triagist. Tevens biedt de huisartsenpost de mogelijkheid voor de triagist om de opleiding Spreekuur Ondersteuner Huisarts te volgen. Je hebt relevante werkervaring in de gezondheidszorg. Je weet van jezelf dat je stressbestendig blijft tijdens drukte en spoedsituaties. Met jouw expertise weet je patiënten vriendelijk te woord te staan en de juiste zorg te bieden. Je kunt uitstekend werken in een hectische omgeving waarbij je, naast bellen en beeldschermwerk, ook patiënten aan de balie helpt en de dienstdoende huisartsen ondersteunt. Je werkt graag samen met anderen.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De Stichting Huisartsenpost Maastricht & Heuvelland biedt buiten kantooruren spoedeisende huisartsgeneeskundige zorg aan patiënten uit Maastricht en de regio Heuvelland. Zij werkt nauw samen met huisartsenpraktijken en acute zorgpartners uit de regio. De huisartsenpost heeft een plek binnen het acute cluster van het MUMC+, direct naast de spoedeisende hulp. Het team bestaat momenteel uit 45 gedreven triagisten en junior triagisten. Wij bieden jou veel werkplezier in een omgeving waar leren centraal staat en waar we met gemotiveerde en enthousiaste collega's willen samenwerken om goede en veilige zorg te bieden. Voor meer informatie zie www.hapmaastricht.nl

Aanstelling
Het betreft een tijdelijk arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor 18-32 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc. Bij voldoende functioneren en/of na behalen diploma Triagist wordt de arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd opgevolgd door een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Er wordt verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, en weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.
Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring zal afhankelijk van opleiding en ervaring een passend salarisaanbod worden gedaan conform de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

De sollicitatiegesprekken zullen in week 5 worden gehouden.