LEVANTOgroep zoekt een

Twee Woonondersteuners nachtdienst De Hoeve

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Uren in overleg (24)

Per direct

LEVANTOgroep is op zoek naar twee woonondersteuners nachtdiensten voor de locatie De Hoeve. Wij bieden ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Ben jij onze nieuwe nachtwaker?

LEVANTOgroep is per direct op zoek naar een woonondersteuner nachtdienst. De woonondersteuner is tijdens de diensten (avond- en nachturen) aanwezig op de locatie De Hoeve met als doel de nachtelijke rust en veiligheid op deze locatie te handhaven.

Waar ga je mee aan de slag?
 • Treedt op als eerste aanspreekpunt voor de bewoners op de locatie; biedt op verzoek van de bewoners zo nodig praktische hulp.
 • Stemt bij het begin van de dienst af met collega's over de overdracht, maakt afspraken over uit te voeren activiteiten tijdens de dienst.
 • Signaleert crisis en calamiteiten, handelt deze protocollen af of neemt zo nodig contact op met bereikbaarheidsdienst.
 • Is medeverantwoordelijk voor het welzijn en de veiligheid van de bewoners.
 • Vervult een signaleringsfunctie binnen de woonvorm. Neemt meldingen over incidenten, verstoringen, calamiteiten van andere locaties aan, handelt deze conform protocollen af.
 • Rapporteert conform de geldende procedures in het elektronisch cliënten dossier (ONS).
Bekijk onderstaande video voor meer informatie over woonondersteuner in de nacht gemaakt door René:

https://youtu.be/PXHHB2F1aGk

Wat hebben de cliënten van jou nodig?
 • Je beschikt over een relevante afgeronde beroepsopleiding (zorggerelateerd diploma op minimaal MBO-niveau 3) aangevuld met enkele jaren werkervaring.
 • Je vindt het een uitdaging om niet van tevoren te weten hoe je nachtdienst zal verlopen en kunt goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Je hebt een de-escalerende werkwijze tijdens het hanteren van conflicten en weerstanden.
 • Naast integriteit zijn zowel een klantgerichte als resultaatgerichte werkhouding voor jou vanzelfsprekend.
 • Je bent in staat je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.
 • Je beschikt over een goede automatiseringskennis.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer.
Wat kun je van LEVANTOgroep verwachten?

Naast salaris volgens sociaal werk schaal 4 (minimaal €2.105- en maximaal €2832,- op basis van 36 uur) ontvang je onregelmatige diensttoeslag, vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een vergoeding voor woon-werkverkeer en een goede pensioenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een vitaliteits budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een uitgebreid introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit verschillende trainingen.

Solliciteren kan via onderstaande link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/224538

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met afdeling HR (tel. 088-7077600) of bekijk onze website: www.levantogroep.nl