U-center zoekt een

Ervaren psycholoog

Dienstverband

minimaal 28 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Epen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Ben jij een ervaren psycholoog en wil je graag werken in een multidisciplinair team en bijdragen aan onze toonaangevende zorg? Dan komen we graag met jou in contact. Bij U-center kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met een grote diversiteit aan cliënten en collega's.

Wat houdt de functie in?

Je levert als psycholoog een actieve bijdrage aan het behandelproces van onze cliënten. Als mentor ben je verantwoordelijk voor het bepalen van de behandellijn en het aanpassen daarvan. Ook voer je een deel van de behandeling uit, werk je de bijbehorende verslaglegging uit en werk je actief samen met je multidisciplinaire teamgenoten. 

Waar kom je te werken?
U-center is een uniek psychotherapeutisch centrum dat klinische en ambulante behandelingen aanbiedt voor Nederlandse en internationale cliënten met meervoudige psychische aandoeningen en verslavingen. De kliniek bevindt zich in de regio Maastricht, vlakbij de grens van België en Duitsland en is dit jaar uitgebreid met een tweede kliniek voor internationale cliënten. Tijdens ons behandeltraject werken we samen aan het realiseren van de ‘U-turn’: het punt in het leven van onze cliënten waar écht een verandering plaatsvindt. Het traject bestaat uit een opname van zeven weken en een eventueel ambulant vervolgtraject. De behandeling is erop gericht om de cliënt zo snel mogelijk een rol in de maatschappij terug te geven, zowel in haar of zijn privéleven als op het werk. We bieden het gereedschap dat nodig is om vanuit eigen kracht toe te werken naar balans en controle.

Wie zoeken we?
We zoeken per direct een psycholoog die beschikt over voldoende vakmanschap en een aantal jaren ervaring op het gebied van geestelijke gezondheidszorg, om zodoende bij te dragen aan de ontwikkeling van een inhoudelijk kwalitatief goed behandelbeleid. Ook herken je je in de kernwaarden van U-center, te weten: attent, durf, zelfbewust, gedreven en hoogwaardig. Daarnaast heb je:

 • een master opleiding tot Psycholoog (richting klinisch);
 • goede sociale vaardigheden, sterk empathisch vermogen en een teamplayer-mentaliteit;
 • ervaring met psychiatrische aandoeningen en comorbiditeiten;
 • je werkt vanuit een holistische benadering;
 • affiniteit en minimaal ervaring met methodieken vanuit cognitieve gedragstherapie, MBT en Acceptance Committent Therapy.

Wat bieden wij?
Je komt te werken bij U-center in Epen, een psychotherapeutisch behandelcentrum met een open en inspirerende bedrijfscultuur waar iedereen bereid is elkaar te helpen. Jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Je krijgt daarom mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen. Wat bieden wij nog meer:

 • een marktconform salaris o.b.v. de ggz cao (fwg 60);
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling via PFZW;
 • een functie voor 28, 32 of 36 uur per week;
 • een unieke werkplek in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap;
 • persoonlijk perspectief en goede vakgerichte ontwikkelingsmogelijkheden;
 • tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag aan de hand van een relevant thema.

Neem contact op
Wil je meer weten over deze vacature of over ons behandelcentrum? Neem contact op met HR via tel.nr. 043-4559109(Claudia Nijssen) of via hrm@u-center.nl.

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.