Zuyderland zoekt een

Unitmanagers zorgcentra 32-36 uur (Echt)

Dienstverband

32-36

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Echt

Werkvelden

Ouderenzorg

Voor ons zorgcentrum Egtherhof en buitenlocatie 't Peijerhoes (beide in Echt) zijn we op zoek naar cliëntgerichte en dienstverlenende unitmanagers met passie, lef en affiniteit met de ouderenzorg. Ben jij diegene die het team samenbrengt en meeneemt in het realiseren van een zinvolle dag voor onze cliënten en het leveren van persoonsgerichte zorg? Lees dan snel onze vacature en reageer!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor alle woon- en zorgprocessen binnen een afdeling binnen ons zorgcentrum Egtherhof of voor buitenlocatie 't Peijerhoes. Het bieden van maatwerk is hierbij het toverwoord. Je kent je klant, dat wil zeggen de cliënt, en zijn of haar sociaal netwerk. Je ziet toe op een positieve ontwikkeling van je team en creëert daarvoor de juiste voorwaarden. Je bent integraal verantwoordelijk voor de zorg, het personeelsbeleid, een optimale personeelsplanning en de financiën. Als unitmanager ben je er echt voor je medewerkers en stimuleer je zelfstandigheid en eigenaarschap. Het voorzitten van het multidisciplinaire team behoort tevens tot jouw werkzaamheden. Hierbij werk je nauw samen met professionals en vrijwilligers.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een Hbo-opleiding aangevuld/aan te vullen met een managementopleiding op Hbo-niveau.
  • Je beschikt over leidinggevende ervaring en weet medewerkers te boeien en te binden en hen te motiveren, te stimuleren en te coachen/op te leiden binnen het teamontwikkelproces door middel van persoonlijke aandacht, empathie en - niet te vergeten - humor.
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg.
  • In jouw werk ben je analytisch sterk, gedreven, ondernemend en sta je stevig in jouw schoenen. Daarnaast beschik je over een groot probleemoplossend vermogen en ben je gemotiveerd om bij te dragen aan de innovatie van onze diensten waarbij je cliëntgericht te werk gaat en anticipeert op interne en externe ontwikkelingen.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. Je stelt je verantwoordelijk en betrokken op bij de gehele regio samen met je collega-managers.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • De vacature is voor gemiddeld 32-36 uur per week, aantal uren en werkdagen zijn in overleg bespreekbaar.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen, inclusief een aantrekkelijke vakantietoeslag, eindejaarsuitkering en de mogelijkheid tot deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • De functie is ingedeeld in FWG 55 (minimaal €3.434 en maximaal €4.842 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
  • Naast voldoende uitdaging binnen het leidinggevende vakgebied zijn er ook voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen zowel in de praktijk als ook middels (verkorte) opleidingen, trainingen, cursussen en het bezoeken van symposia.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Regiomanager Kim Hendriks (06-15909702) of Recruitment Coördinator Nathalie Herben (06-82853197).

Meer weten?

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.