Zuyderland zoekt een

Uroloog

Dienstverband

45 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Zuyderland Medisch Centrum is een van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen (STZ). STZ ziekenhuizen onderscheiden zich door steeds de voorhoede positie te kiezen met patiënt gericht wetenschappelijk onderzoek, topklinische zorg en opleiding. Zij richten zich hierbij op de volgende kernthema's: innovatie, medisch leiderschap en transitie van de zorg.

In verband met het afbouwen van de activiteiten van twee urologen en anticiperend op de toekomst komt er in de vakgroep Urologie per 1 januari 2021 ruimte voor een

Uroloog (1,0 fte)

Wij zijn een hecht team van 9 enthousiaste urologen die het gehele urologische palet aanbieden.
Er is een uitgebreid aanbod van minimaal invasieve oncologische chirurgie. Het ziekenhuis heeft een centrumfunctie voor robotchirurgie en werkt hierbij samen met de omliggende ziekenhuizen in het Prostaat Kankercentrum Zuid. Daarnaast is er uitgebreide expertise in endo-urologie (o.a. PNL, HoLEP).
De urologen zijn werkzaam op locatie Heerlen en Sittard-Geleen.
De afdeling Urologie heeft opleidingsbevoegdheid, momenteel zijn er 7 A(N)IOS werkzaam.


Profiel

Wij zoeken een uroloog die het vak in de breedte wil uitvoeren met belangstelling voor differentiatie in de endo-urologie.

Van de kandidaat wordt verwacht:

  • een actieve deelname aan de opleiding A(N)IOS en co-assistenten;
  • de bereidheid tot participatie in wetenschappelijke activiteiten en deelname aan managementtaken;
  • goede contactuele eigenschappen, zowel in omgang met patiënten, collegae en overige medewerkers.


Ons aanbod

Toetreding tot de Urologie Groep Limburg vindt plaats volgens gemaakte afspraken met MSB Zuyderland. Het MSB kent een uniforme toetredingsregeling. Er geldt een proefperiode
voor de duur van een jaar.


Inlichtingen en solliciteren

Informatie kan worden ingewonnen bij Rob Bosshardt, uroloog, T 088 - 4599704 of via r.bosshardt@zuyderland.nl.

Schriftelijke sollicitaties, vergezeld van een curriculum vitae, kunnen tot 15 september 2020 gestuurd worden naar het bestuur Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland, Postbus 5500, 6130 MB Sittard of per mail via msb-recruitment@zuyderland.nl 


Over Zuyderland Medisch Specialistisch Bedrijf

Per 1 januari 2015 is het coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland opgericht, waarin vrijgevestigd medisch specialisten en medisch specialisten in loondienst zijn verenigd. Binnen MSB Zuyderland zijn circa 400 medisch specialisten actief. De medisch specialisten hebben zich verenigd in vakgroepen. Zuyderland is een van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) en sedert 2003 NIAZ-geaccrediteerd.


Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.