Stichting Pergamijn zoekt een

vacature assistent cliëntbegeleider 18 tot 28 uur op de Priorij

Dienstverband

18 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Assistent begeleider, Gehandicaptenzorg, 18-28 uur Geleen

Waar kom je terecht?
We bieden je de kans om als assistent cliëntbegeleider in de woning Priorij in Geleen het team te komen versterken. Binnen Priorij bieden we een warm thuis aan 25 cliënten. Het is een diverse groep cliënten met een ernstig meervoudige beperking. Je ondersteunt het team in huishoudelijke taken en geeft uitvoering aan de zorg en daginvullende activiteiten.
 • “Voor onze cliënten is sfeer heel belangrijk. De bewoners zijn allemaal heel erg verschillend en het is een uitdaging om ze goed te leren kennen, maar de blikken in hun ogen spreken boekdelen. Het geeft mij een super gevoel als ik in de ochtend bij een bewoner de slaapkamer in kom lopen en de ogen beginnen te twinkelen. Daar doe ik het voor!” – Jamie van Mölken!-

Jouw baan…
In de basis wordt vanuit de LACCS visie gewerkt, dit is een visie op goed leven voor cliënten met een (zeer) ernstig meervoudige beperking. Deze cliënten hebben behoefte aan een team wat in staat is om in te spelen op de vaak intensieve zorgvraag en alle (medische) expertise die hierbij komt kijken. Daarnaast kun je ontwikkelmogelijkheden herkennen en benut je deze ook. Als begeleider is het enorm van belang om veiligheid te creëren voor de cliënten. Tevens zorg je voor een fijne omgeving waarin de cliënt centraal staat. Het motto hierbij is: klein kijken, groot uitpakken. Er is aandacht voor waardevolle contactmomenten en communicatie, een goede balans in de alertheid en passende activiteiten om deze te stimuleren.

Jij…
 • werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega’s staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.
 • kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig.
 • beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een assistent cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn.
 • zorgt als assistent cliëntbegeleider voor de ondersteuning van jouw collega’s in verschillende werkzaamheden, maar ben je ook aanwezig voor de cliënten. Je maakt hun lunch bijvoorbeeld klaar, en zorgt ervoor dat zij hier vervolgens lekker van kunnen genieten.
 • Bent flexibel inzetbaar. Slaapdiensten werken is onderdeel van het dienstenpatroon op locaties.

Jouw achtergrond…
 • Je hebt een diploma in de zorg op tenminste MBO-niveau 3;
 • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en reeds ervaring in gehandicaptenzorg of ouderen.

Wij...
Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 30 afhankelijk van je opleiding; (min. €2.127,- max. €3.067,- o.b.v. 36 uur);
 • 144 verlofuren per jaar (bij fulltime dienstverband) en een regeling balansverlof;
 • Een eindejaars uitkering van 8.83% in 2023 en 8,33% de volgende jaren, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Geleen is goed te bereiken vanuit Sittard, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond en vanuit België (o.a. Maaseik en Kinrooi).

Meer weten?
Voor nadere informatie over de functie-inhoud assistent cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Mieny Caddeo, teammanager. Tel: 06-42606631

Wil je een recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Jij gaat ervoor!
Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja of Justin. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met teammanager Mieny en een collega.