PSW zoekt een

Vacature begeleider A en B flexpool en ambulant Heikei

Dienstverband

0 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Haelen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Je bent goed met kinderen, je kunt snel contact maken, je bent flexibel, je bent zelfstandig, je bent proactief en je hebt een gezonde dosis humor. Klinkt dit voor jou bekend? Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Om iedere dag de zorg en begeleiding te kunnen bieden aan onze kinderen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die zowel ambulant willen werken (gespecialiseerde thuisbegeleiding) als flexibel kunnen bijspringen op onderwijszorgcentrum de Heikei ter vervanging van vaste collega's. Wij zijn dan ook op zoek naar begeleiders A en B.

Wat ga je doen?

Je begeleidt kinderen en jeugdigen zowel op de Heikei als in hun thuissituatie op diverse vlakken. Je hebt affiniteit met kinderen met een intensieve zorgvraag en bent in staat om zorg, structuur, veiligheid en een optimaal pedagogisch klimaat te bieden. Je weet de begeleiding hierop af te stemmen met collega’s en andere professionals en onderhoudt daarnaast het contact met betrokken ouders/verwanten.

Gespecialiseerde thuisbegeleiding

Binnen het ambulante werk begeleid je kinderen en jeugdigen met een intensieve zorgvraag die de Heikei bezoeken. In de thuissituatie zet je de zorg voort die op de Heikei geboden wordt en heb je individuele aandacht voor het kind of jeugdige.

Als ambulant medewerker stem je af met ouders/verwanten en de begeleiders van de Heikei om gezamenlijk te werken aan de ontwikkeling van het kind of jeugdige. Als begeleider A werk je samen met een collega begeleider B in een gezinssituatie. De begeleider B is hierin eindverantwoordelijk voor het neerzetten van het ondersteuningsplan. Als begeleider B werk je alleen of samen met een begeleider A.

De Heikei

De Heikei is een centrum voor onderwijs, revalidatie en zorg voor kinderen en jeugdigen (5-18 jaar) met een ernstige meervoudige beperking (EMB). Bij de Heikei krijgen kinderen kwalitatief goed onderwijs in combinatie met de juiste zorg en revalidatie. De Heikei is een samenwerking tussen PSW (gehandicaptenzorg), Onderwijsgroep Buitengewoon (voortgezet) speciaal onderwijs) en Adelante (kinder revalidatie).

Doordat we (op één locatie) een totaalaanbod aanbieden op het gebied van onderwijs, revalidatie en zorg kunnen wij kinderen en jeugdigen helpen om zich optimaal te ontwikkelen. Wij bieden een veilige en leerrijke omgeving met op maat gemaakte zorg-onderwijs-arrangementen. Daarnaast worden de kinderen en jeugdigen op de Heikei, met oog voor hun welzijn, maximaal uitgedaagd om binnen hun eigen vermogen te leren en te ontwikkelen.

De ambulante uren worden aangevuld met het flexibel werken op de Heikei. Je bent hierbij inzetbaar op verschillende groepen binnen de Heikei. Daar waar mogelijk zoeken wij samen met jou naar vastigheid in je werkschema.

Wat hebben wij te bieden?
 • Een vast contract met uren in overleg afhankelijk van flexibiliteit en het oppakken van ambulante casuïstiek;
 • Salaris conform CAO gehandicaptenzorg. Voor begeleider A geldt schaal 35 tussen de € 2178,- en €3105,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband en voor begeleider B geldt schaal 40 tussen de: € 2457,- en € 3332,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een informele werksfeer en fijne collega's;
 • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen;
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering;
 • 14,4 stichtingsuren bovenop je verlof op basis van een fulltime dienstverband.

Wat verwachten wij van jou?
 • Een agogische opleiding op minimaal mbo niveau 3 (begeleider A) of mbo niveau 4 (begeleider B);
 • Kennis van en ervaring met de doelgroep ernstig meervoudige beperking;
 • Je werkt ontwikkelingsgericht en beschikt over een goed observatievermogen;
 • Samenwerking met collega’s, ouders en andere professionals;
 • Je bent flexibel en hebt de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen als er op korte termijn beschikbaarheid gevraagd wordt.

Meer informatie?
Heb jij interesse in deze uitdagende functie? Laat dan je CV en motivatie achter via de sollicitatie knop bij deze vacature. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Helma Wolfs, teamleider Heikei. Helma is te bereiken via 06-43450051 .