PSW zoekt een

Vacature begeleider A en B logeerhuis in Horn

Dienstverband

6 - 10 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Horn

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Werk jij graag met kinderen die extra ondersteuning nodig hebben? Ben jij daarnaast flexibel, zelfstandig, proactief en heb jij een gezonde dosis humor? Dan willen wij jou graag ontmoeten!

PSW Junior is voor het logeerhuis en trainingshuis in Horn, voor 6 tot 10 uur per week op zoek naar begeleiders (A) en persoonlijk Begeleiders (B).

Wat ga je doen?

Het logeer- en trainingshuis in Horn biedt ouders de mogelijkheid om kinderen in vertrouwde handen en in een veilige, kindvriendelijke omgeving achter te laten tijdens de weekenden schoolvakanties. De nadruk ligt hier op goede verzorging, begeleiding en ontspanning.

Als begeleider (A) creëer je een veilige en vertrouwde omgeving voor de kinderen. De kinderen zijn afkomstig uit de ontwikkelingsgroepen, onderwijszorgcentrum de Heikei, PSW Junior Ambulant en kinderen die het speciaal onderwijs volgen. Je voert ondersteunende en begeleidende cliëntgerichte werkzaamheden uit. Denk hierbij aan verzorgende aspecten, ondersteunen tijdens de eetsituaties en het begeleiden van activiteiten. Daarnaast werk je nauw samen met ouders die zeer betrokken zijn bij hun kind en heb je te maken met andere partijen.

Als persoonlijk begeleider (B) coördineer je de zorg van een aantal logees en maak je een passend ondersteuningsplan. Door nauw contact te houden met alle betrokkenen zorg je voor een veilige, warme en vertrouwde omgeving.

Extra uren!
Deze functie zou i.v.m. het aantal uren (6 tot 10 uur per week) goed gecombineerd kunnen worden met een andere baan. Naast deze functie zou je ook nog als ambulant medewerker extra uren kunnen werken. Genoeg mogelijkheden binnen PSW!

Wat hebben wij te bieden?
  • Direct een vast contract, inschaling CAO Gehandicaptenzorg FWG 35 of 40 op basis van functie en ervaring: min. €2258, - en max. € 3432,- bruto/maand (op basis van 36 u/w);
  • Je krijgt boven op je wettelijke verlofuren 14,4 stichtingsuren én 57 Persoonlijk Budget Levensfase-uren (PBL) bij een fulltime dienstverband;
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren, reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering;
  • Een goede en informele werksfeer en fijne collega's;
  • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen;
  • Binnen PSW zijn er verschillende mogelijkheden om extra te werken. Bijvoorbeeld; structureel extra contracturen werken in de flexpool of incidenteel extra werken via "diensten plukken" waarbij je naast je reguliere uren extra diensten kunt plukken op het moment dat dit past bij jouw privéleven. Zo hou je regie over je eigen rooster en werk-privé balans.

Wat verwachten wij van jou?
  • Je hebt affiniteit met en ervaring in het werken met kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking;
  • Voor de functie van begeleider A is minimaal een agogische opleiding op mbo-niveau 3 vereist en voor de functie van begeleider B een agogische opleiding op mbo-niveau 4;
  • Werken in weekenden (om-en-om de week: vrijdagmiddag t/m zondagavond) en tijdens schoolvakanties is voor jou geen probleem. Daarnaast draai je af en toe een slaapdienst;
  • Je bent flexibel en creatief met betrekking tot de vrijetijdsbesteding van de kinderen.

Meer informatie of direct solliciteren?
Voor meer informatie kun je terecht bij Anne Rompa (a.rompa@psw.nl of 06 82775981) of Lindsey Muurmans (l.muurmans@psw.nl of 06 82579283).

Direct solliciteren?

Ga naar www.werkenbijpsw.nl en klik op de sollicitatieknop bij de betreffende vacature.