MET ggz zoekt een

Vacature Functioneel Applicatiebeheerder – Team Informatievoorziening - MET ggz - Roermond e.o.

Dienstverband

Gemiddeld 32 - 36 uur per week. Parttime vanaf 24 uur.

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Roermond Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Ben jij een ervaren functioneel applicatiebeheerder, met kennis van financiële stromen en het EPD binnen bij voorkeur een zorginstelling? Ja?

Kom dan gerust met ons praten, want we hebben zéker een mooi aanbod voor je (én absoluut een lekkere kop koffie of thee)!

WAT GA JE DOEN?

Jij duikt voor de volle 100% in functionaliteiten van de diverse applicaties en systemen. De hoofdapplicatie waarmee je aan de slag gaat is het EPD (USER). Hierin ligt jouw focus op de financiële stromen binnen MET ggz. Je bewerkstelligt een optimale werking van softwareapplicaties door het implementeren, controleren, onderhouden en gebruikersvriendelijker maken van complexe bedrijfs- en cliënt kritische (web)-applicaties.

Je houdt de applicaties up-to-date en biedt ondersteuning aan je collega’s, de gebruikers. Hierbij ben je sterk oplossingsgericht en vooral ook in staat om “out of the box” te denken.

Jij gaat actief het gesprek aan met je collega’s en eindgebruikers. Je denkt niet alleen vanuit de werkvloer maar ook vanuit de organisatiedoelen.

WAT MAAKT HET BOEIEND?

Je werkt in een klein, enthousiast maar prestatiegericht team, wat bestaat uit een architect (User), twee applicatiebeheerders en wat wordt aangestuurd door een ervaren business analist. Samen zorgen jullie ervoor dat de interne “klant” zijn/haar diverse (financiële) processen, zoals declaraties, verantwoordingen, rapportages etc. soepel en probleemloos kan uitvoeren. Hierbinnen heb je veel vrijheid en ruimte voor eigen inzichten, maar word je ook ondersteund door je collega’s.

Binnen het team werken we actief samen en zoeken wij de verbinding met elkaar op. In tijden van thuis werken plannen we met regelmaat een meeting in om ook zo op sociaal vlak met elkaar verbonden te blijven.

Net als jij zijn we sterk oplossingsgericht en bieden we vanuit onze expertise innovatie en proactieve  ondersteuning aan onze collega’s.

DIT KAN JE

 • Je werkt allereerst graag zelfstandig, maar voelt je ook prettig in de samenwerking met je collega's binnen je team.
 • Daarbij communiceer je direct met (eind)gebruikers over functionaliteiten en prestaties. Je beschikt daarbij over een goede dosis tact en ben je communicatief sterk.
 • Je richt applicaties in, voert acceptatietesten uit en beheert en onderhoudt applicaties.
 • Je coördineert de realisatie van verbeteringen en het oplossen van functionele incidenten in applicaties
 • Je implementeert aanpassingen van stuurdata en verbeteringen van de applicaties
 • Je coördineert en verzorgt opleidingen voor gebruikers en onderhoudt externe contacten, zoals met dienstverleners van de organisatie.
 • Je volgt ontwikkelingen op het gebied van applicaties beoordeelt deze op bruikbaarheid voor de organisatie, adviseert de leidinggevende en stelt functionele ontwerpen op. 

DIT HEB JE

 • Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een IT-opleiding afgerond.
 • Ervaring in een vergelijkbare functie is zoals gezegd érg fijn, maar niet persé noodzakelijk. We zijn vooral ook in jouw kennis en ervaring(en) geïnteresseerd.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van bedrijfs- en werkprocessen in de gezondheidszorg en de daarbij horende wet- en regelgeving.
 • Kennis van User of andere Elektronische Patiënten Dossier applicaties is een hele grote pré, waarbij dan SQL kennis sterk in je voordeel spreekt..
 • Je bent praktisch ingesteld, denkt in oplossingen en hebt een aanpakkers mentaliteit. 

WIE ZIJN WIJ?

Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste weg naar herstel. 

DIT KRIJG JE

Je gaat werken in een organisatie waarbinnen jezelf nog regie kunt en mág voeren, waar pro activiteit een échte gewaardeerde eigenschap is en waar je je welkom voelt binnen het team. Bij MET ggz leren we namelijk graag van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar! 

ONS AANBOD 

 • Allereerst krijg je een prima contract voor gemiddeld 32 – 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We staan daarbij ook zeker open voor andere parttime oplossingen, als dat beter past in jouw situatie. Neem ons dus maar mee en maak het gerust bespreekbaar.
 • Wij bieden je een afwisselende functie in een organisatie in beweging met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform cao ggz) en prima mogelijkheden voor bijscholing. Zo kennen we bijvoorbeeld een goede fietsregeling en/of sportregeling, waarmee je fiscaal voordelig een (elektrische) fiets kunt kopen of gebruik kan maken van fiscaal voordeel op een sportabonnement.
 • De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 50 van de cao ggz (maximaal € 3707,64,- bruto per maand bij een volledig dienstverband).

INTERESSE?

Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Saskia Bastings – Business Analist, via e-mail: sbastings@metggz.nl of via tel 06-21115666.  

Voor vragen m.b.t. de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met het team werving & selectie via tel. nr. 088-1149514 of via hfens@metggz.nl.

Je kunt tot 12 september 2021 solliciteren via de onderstaande button. De eerste gesprekken zullen vanwege de vakantieperiode gepland worden in week 37.

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.