SGL zoekt een

Vacature slaapdiensten voor de woonvormen in de regio Westelijke Mijnstreek

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 2

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

SGL geeft specialistische zorg aan mensen met hersenletsel. Onze cliënten hechten veel waarde aan (toekomst) perspectief en daar op hun eigen invulling aan te geven. Zo bieden wij een totaalpakket aan diensten: wonen met begeleiding, individuele- en groep begeleiding, behandeling en training. SGL is gevestigd in Limburg op 30 locaties van Maastricht tot aan Velden in Noord-Limburg. Met ongeveer 550 medewerkers, 400 vrijwilligers ondersteunen wij ca. 1.400 cliënten. Voor meer informatie zie: www.sgl-zorg.nl

Jouw werkzaamheden
Jouw dienst begint om 22.30 uur. Het is rustig in huis. Je checkt of ramen en deuren gesloten zijn. Je gaat naar je slaapkamer en kijkt nog even televisie. Daarna ga jij ook slapen. Het is niet je eigen bed, maar daar heb je geen moeite mee. Het stoort je niet dat je incidenteel gewekt kunt worden door de bel die aangeeft dat een cliënt hulp nodig heeft. Meestal gebeurt dit niet. Om 7.00 uur start je collega van de dagdienst en kan je je dienst overdragen en om 7.15 uur ga je uitgeslapen naar huis, jouw dienst zit erop.
 

Jouw kwaliteiten
Jij hebt affiniteit met de zorg (bij voorkeur de gehandicaptenzorg en/of Niet aangeboren hersenletsel). Het mooiste is natuurlijk als je momenteel bezig bent met een zorggerelateerde opleiding (verzorgende IG, Verpleegkundige, Medewerker Maatschappelijke Zorg, Social Work).  Beschouw dit dan alvast als een mooie ervaringsplek en verzeker je van een baanaanbod zodra jij je diploma in de wacht hebt gesleept.

Je bent in het bezit van een BHV-diploma, of bereidt om de cursus te volgen.

Wij zoeken iemand die stevig in zijn schoenen staat en op een adequate manier reageert in geval van incidenten. Je waarborgt de veiligheid van onze cliënten.

Jouw team
Je werkplek is een woonlocatie in de regio Sittard (WBC Broeksittard, WBC Hoogveld, WBC Doenrade). Hier wonen 5 tot 11 cliënten. Iedere cliënt heeft zijn eigen, ruime appartement. Je treft een mix van oudere en jongere cliënten aan. Het team bestaat uit enthousiaste professionals, een team waarop je kunt bouwen.

Wij bieden
Bij SGL krijg je meer dan alleen een mooie baan en een goed salaris (CAO Gehandicaptenzorg). Wij vinden namelijk een goede sfeer, leuke collega's, de juiste werkplek, ontwikkelingsmogelijkheden en een goede balans tussen werk en privé net zo belangrijk. Je krijgt een functie als ondersteuner wonen zorg en wordt voornamelijk ingezet op de slaapdiensten, aantal uren is natuurlijk altijd in overleg.
Goed om te weten: de helft van de tijd die je slaapt krijg je gewoon betaald!

Heb je nog vragen?

De teamleider Clara Gorski kun je gewoon bellen voor eventuele vragen. Ook kun je haar whatsappen, op telefoonnummer 06-20441855. Nog beter, kom even langs bij Clara.