MET ggz zoekt een

Vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige – Team Leudal

Dienstverband

Gemiddeld 32 - 36 uur per week óf parttime voor tenminste 24 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Heythuysen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Ben jij die SPV die de mens achter de client ziet?

Jij bent een SPV  die de mens achter de client ziet. Vanuit een pragmatische en oplossingsgerichte basishouding heb jij een visie op volwassenzorg waarin het welbevinden van de cliënt het uitgangspunt is van al je interventies. Met in je rugzak kennis van relevante regel- en wetgeving en de sociale kaart ben je verantwoordelijk voor jouw eigen caseload. 

WAT GA JE DOEN?

Vanuit een duidelijke hulpvraag bieden wij vanuit ons multidisciplinaire team zorg aan een grote diversiteit aan cliënten met psychische problemen. Samen met hen werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is, maar altijd toegankelijk en dichtbij. Herstel gaat over genezing en/of het leren omgaan met een psychisch probleem. Onze cliënten zijn meer dan mensen die willen genezen van een psychische aandoening. 

Het merendeel van je tijd zal je bezig zijn met het mede opstellen van behandelplannen en deze uitvoeren in de vorm van behandeling en begeleiding. In multidisciplinair overleg komt onder andere jouw klant- en resultaatgerichte houding naar voren. Je bent flexibel inzetbaar en hebt een actieve rol in de crisisdienst, zowel binnen- als buiten kantooruren. 

WAT MAAKT HET BOEIEND?

Team Leudal is een klein en slagvaardig team dat ervoor zorgt dat wij, naast alle hectiek, ons hoofd koel kouden. We zoeken de verbinding met elkaar op, delen expertise en staan daar ook graag voor open, waardoor we samen de zorgkwaliteit hooghouden. We steunen elkaar, maar laten elkaar ook graag in de eigen waarde, vol vertrouwen in de eigen kwaliteiten. 

Doordat onze doelgroep plus werkgebied zo divers en complex is, is elke dag een uitdaging op zichzelf, waarbij je jouw vakkennis, jouw ervaring en je inlevingsvermogen maximaal kunt benutten, verbreden en zeker ook kunt verdiepen. 

Je kunt en mag zeker meewerken aan het (verder) uitbouwen van het team, steker nog, we nodigen je daar voor uit. We bieden je alle ruimte om te “halen”, maar stellen het ook absoluut op prijs als je “brengt”. We leren tenslotte binnen MET ggz graag van elkaar! 

DIT KAN JE

 • Je hebt humor, relativeringsvermogen en je bent initiatiefrijk. Daarnaast is flexibiliteit jou niet vreemd, kun je dus snel schakelen en je aanpassen aan een verander(en)de situatie.
 • Je bent pragmatisch en oplossingsgericht.
 • Makkelijk contact leggen én vooral ook onderhouden is een tweede natuur voor je.
 • Daarbij beschik je over een goede dosis tact en ben je communicatief sterk.
 • Je werkt graag zelfstandig, maar voelt je ook prettig in de samenwerking met je collega's binnen je team. Je houdt er zeker van om samen zaken op te pakken!
 • Als collega ben je enthousiast, bevlogen, mag je zeker ambitieus zijn en denk je graag mee over de nieuwe ggz-ontwikkelingen. 

DIT HEB JE

 • Je bent in het bezit van een diploma sociaalpsychiatrisch verpleegkundige en bent BIG-geregistreerd.
 • Je hebt affiniteit/ervaring met (complexe) psychiatrische problematieken
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto. 

DIT KRIJG JE

Je gaat werken in een organisatie waarbinnen jezelf nog regie kunt en mág voeren, waar pro activiteit een échte gewaardeerde eigenschap is en waar je je welkom voelt binnen het team. Bij MET ggz leren we namelijk graag van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar! 

ONS AANBOD

 • Allereerst krijg je een prima contract voor gemiddeld 32 – 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We staan daarbij ook zeker open voor andere parttime oplossingen, als dat beter past in jouw situatie. Neem ons dus maar mee en maak het gerust bespreekbaar.
 • Wij bieden je een afwisselende functie in een organisatie in beweging met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform cao ggz) en prima mogelijkheden voor bijscholing. Zo kennen we bijvoorbeeld een goede fietsregeling en/of sportregeling, waarmee je fiscaal voordelig een (elektrische) fiets kunt kopen of gebruik kan maken van fiscaal voordeel op een sportabonnement.
 • De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 60 van de cao ggz (maximaal € 4.744,40 bruto per maand bij een volledig dienstverband). 

INTERESSE?

Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Leen Vrolijk (teamleider bedrijfsvoering Zorgcluster FACT/MCZ) via e-mail  lvrolijk@metggz.nl of telefonisch via tel.nr. 088-1149243.

Voor vragen m.b.t. de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met het team werving & selectie via tel. nr. 0881149329 of via  svermeulen@metggz.nl.

Je kunt tot 30 september 2021 solliciteren via de onderstaande button. De eerste gesprekken zullen gepland worden in week 40.

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.