Sevagram zoekt een

Vacature Verpleegkundige MBO bij Oranjehof in Heerlen 16-32 uur

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Vacature Verpleegkundige bij Oranjehof
Veilig wonen, mensgerichte zorg en huiselijkheid. Samen met collega's, vrijwilligers, mantelzorgers en bewoners zorg jij voor de gewenste dag invulling. Of jij nu al enkele jaren ervaring hebt of net je diploma hebt behaald, we kijken er naar uit je beter te leren kennen!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je als verpleegkundige aan de slag?
Je gaat aan de slag bij de Oranjehof! Een modern zorgcentrum gelegen in het Heerlens stadsdeel Heerlerbaan. Deze locatie bestaat uit een kleinschalige verpleeghuisafdeling en woonzorgappartementen. Met het inbrengen van de huiselijke sfeer streeft Sevagram ernaar de bewoners zoveel mogelijk regie over hun eigen leven te laten behouden.

Deze vacature voor verpleegkundige in bij Oranjehof in Heerlen
Als verpleegkundige binnen de ouderenzorg ben je een bekend en vertrouwd gezicht voor onze bewoners en hun familie. Oprechte aandacht voor elkaar en het bieden van hulp waar nodig. Dat doe je niet alleen, maar binnen een multidisciplinair team. Sevagram heeft ondertussen een gouden certificering van Planetree in haar bezit. Dit komt omdat we iedere dag weer samen zorgen voor mensgerichte- en excellente zorg.

Welk salaris verdien je als verpleegkundige binnen de ouderenzorg bij Sevagram?
  • Een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband, voor 24 tot 36 uur;
  • Salaris volgens FWG 45 afhankelijk van je ervaring, CAO VVT (max. €3471,49 bij een FWG 45 en 36-urige werkweek);
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer!
Overige arbeidsvoorwaarden conform cao VVT

Wil jij solliciteren op deze vacature voor Verpleegkundige bij Sevagram in Zuid-Limburg?
Ben jij net zoals ons enthousiast over het werken binnen Oranjehof? Dan ontmoeten wij jou graag!

Wil jij solliciteren als collega in Heerlen? Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop. Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken, of neem direct contact op met Mirte, Recruitment, door te bellen of te appen naar 06 28 49 59 39

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanagers Zorg Micki Koot (06-18509698) en Linsey Maas (06-39084042) vertellen je graag meer!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.