PSW zoekt een

Vacature zorg assistent in samenwerking met Land van Horne

Dienstverband

4 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor de samenwerking tussen PSW en Land van Horne zijn wij op zoek naar een enthousiaste en empathische zorg assistent. PSW en Land van Horne zijn een samenwerking aangegaan voor een woongroep voor 6 psychogeriatrische (pg) bewoners in Woonzorgcentrum Hornehoof in Weert. Hier wonen naast bewoners van Land van Horne ook pg-bewoners met een verstandelijke beperking van PSW. Word jij al enthousiast?

Locatie Hornehoof in Weert
De gezamenlijke woongroep is gelegen in Woonzorgcentrum Hornehoof in Weert. De zorg voor deze woongroep is gericht op het creëren van een vertrouwde woonomgeving, waar men zich thuis voelt, gelukkig kan zijn en waar de geboden medische en verpleegkundige zorg kwalitatief passend is.

Wat ga je doen?
Werken in deze groep is uitdagend. Als collega combineer je de zorg voor bewoners met problematieken behorende bij ouderdom én extra uitdagingen, behorende bij een verstandelijke beperking. Bijzonder aan de vacature is dat je ervaring op doet in zowel de ouderenzorg als gehandicaptenzorg.

Als zorg assistent lever je een belangrijke bijdrage aan een fijne dag voor onze bewoners, waarbij het welzijn centraal staat. Je draagt bij aan een veilige en prettige woonomgeving waarbij je toezicht houd in de huiskamer en een belangrijke rol hebt in de ondersteuning van jouw zorgcollega’s in bijvoorbeeld de zorg en het huishouden.

Naast diverse welzijnstaken gaat er ook tijd en aandacht naar het zorgproces. Denk hierbij aan het bieden van ondersteuning bij de maaltijden (ontbijt en lunch), meehelpen met koken, het ondernemen van kleine activiteiten met en voor de bewoners, ondersteuning bieden bij de persoonlijke verzorging en huishoudelijke taken.

Wat breng jij met je mee?
 • Je kan goed zelfstandig werken, je bent mensgericht, je bent oplettend, je hebt affiniteit met zowel de ouderenzorg als de gehandicaptenzorg en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent in staat een gezellige, huiselijke sfeer te creëren;
 • Ervaring met vergelijkbaar werk is een voordeel, maar geen vereist;
 • Je bent bereid in verschillende diensten te werken. De diensten zijn van 8:00 tot 13:00 en van 16:30 tot 20:30;
 • Een zorgdiploma is geen vereiste! Intern krijg je de opleiding tot zorgondersteuner aangeboden waarbij je de ADL werkzaamheden leert en mag uitvoeren in de praktijk.

Wat hebben wij te bieden?
 • De mogelijkheid om samen te bouwen aan een samenwerking en zo de beste plek voor onze bewoners te organiseren;
 • Direct een vast contract. Uren zijn in overleg;
 • Een teamleider in de nabijheid om mee te sparren;
 • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Deze functies zijn ingeschaald in FWG 25 van minimaal €2148,- tot maximaal €2969, - bruto/maand (op basis van 36 u/w) afhankelijk van de functie en ervaring;
 • We bieden je aantrekkelijke secundaire voorwaarden waaronder: onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering (8,33 %). Je kunt meedoen aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een fietsplan, fitnessregeling en extra verlofuren;
 • Je krijgt boven op je wettelijke verlofuren 14,4 stichtingsuren én 57 Persoonlijk Budget Levensfase-uren (PBL) bij een fulltime dienstverband;
 • Binnen PSW zijn er verschillende mogelijkheden om extra te werken. Bijvoorbeeld; structureel extra contracturen werken in de flexpool of incidenteel extra werken via "diensten plukken" waarbij je naast je reguliere uren extra diensten kunt plukken op het moment dat dit past bij jouw privéleven. Zo hou je regie over je eigen rooster en werk-privé balans.

Aanvullende informatie
Medewerkers van PSW die bij de Hornehoof komen werken, blijven in loondienst bij PSW en worden gedetacheerd naar Land van Horne.

Heb jij nog vragen of wil je liever eerst een oriënterend gesprek?
Neem dan contact op met Saskia Vorselen via 06-53983664 of met Laura Popken via +31616077323.