Dichterbij zoekt een

Vakantiebaan huishoudelijk medewerker/schoonmaker in Horst

Dienstverband

8-30

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan in Horst waar je op de fiets naar toe kunt? Ons gezellig team is op zoek naar vakantiekrachten!

 

Dit betreft een vakantiebaan in de periode van begin juni 2022 tot uiterlijk oktober 2022 voor 8 - 30 uur per week. Mocht je uiteindelijk graag in de weekenden willen blijven werken, is dat altijd in overleg mogelijk!

 

Wat ga je doen

In deze functie binnen de huishoudelijke dienst ga je aan de slag met de stofzuiger, emmer, spons, water en zeep. Je collega’s en vooral ook onze bewoners zijn heel erg blij met jou omdat jij zorgt voor een schone en frisse omgeving! Iedereen zal jou hartelijk ontvangen omdat alles daarna weer heerlijk ruikt en blinkt. Is dit jou op het lijf geschreven en vind jij het niet erg om je handen uit de mouwen te steken? Dan willen wij jou graag in ons team!

 

In deze functie ontzorg jij je collega's en bewoners op huishoudelijk gebied. Je draagt zelfstandig primair zorg voor het hygiënisch schoonhouden van woningen en gebouwen in Horst. Het is belangrijk dat jij 5 dagen in de week beschikbaar bent van maandag t/m zondag en je ingepland kan worden tussen 08.00 uur en 15.00 uur. In de middag heb je dus nog genoeg tijd om leuke dingen te doen. De vacature is voor 8 tot 30 uur per week. Mede afhankelijk van jouw mogelijkheden gedurende die periode kunnen we dit exact invullen. Je vervangt onze vaste medewerkers die met vakantie zijn.

 

Je krijgt per week een planning met de werktijden. Dit kan echter per week verschillen.

 

Met wie ga je dat doen

Je werkt samen met je collega’s van de huishoudelijke dienst op één of meerdere van onze woningen. We zorgen voor een goede introductie zodat je met een goed gevoel aan de slag kunt gaan. Tevens krijg je een duidelijke planning mee zodat je weet wanneer je waar naar toe moet.

 

Waar ga je dat doen

Je gaat je werkzaamheden verrichten op meerdere adressen in Horst. Samen met één of twee andere collega’s zijn jullie de flexibele schil van de huishoudelijke dienst op het gebied van schoonmaak. Alle locaties zijn op fietsafstand en/of zijn met het openbaar vervoer bereikbaar.

 

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

 

 

Dit ben jij

  • Je bent een enthousiaste persoon
  • Je bent open en eerlijk
  • Je hebt (enige) ervaring met schoonmaken, je hebt kennis van schoonmaakmiddelen, materialen en protocollen of denkt dit met hulp van onze coach ‘snel’ te kunnen leren
  • Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je hebt een positieve, anticiperende en flexibele werkhouding
  • Het lijkt jou heel leuk om binnen onze organisatie en diverse doelgroepen te komen werken

 

 

Dit krijg je ervoor terug

  • Een salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg in FWG 15, waarbij je € 11.18,- bruto per uur zult verdienen
  • Een contract voor de duur van drie maanden voor 8– 30 uur per week, gedurende de (zomer)vakantieperiode

 

 

Meer weten of solliciteren?

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Laura Janssen via telefoonnummer 06-11511632. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060.

 

Reageren op deze leuke vakantiebaan in Horst kan via de website van Dichterbij, waar je via onderstaande link het sollicitatieformulier invult, voorzien van jouw cv en motivatiebrief;

https://www.dichterbij.nl/werken-bij/vakantiebaan-huishoudelijk-medeweker-in-horst