De Zorggroep zoekt een

Vakantiebaan, medewerker Logistiek

Dienstverband

25 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Een leuke bijbaan voor de vakantieperiode in de regio Venlo!

Een uitdagende bijbaan voor een duizendpoot die van afwisseling houdt en binnen de afdeling Facilitair logistieke taken gaat uitvoeren!

Wat ga je doen?
Als medewerker Logistiek maak je deel uit van de afdeling Facilitair binnen de Ondersteunende Dienst van De Zorggroep. De medewerkers van het logistiek centrum hebben een belangrijke rol in de ondersteuning van het zorgproces en de cliënten van De Zorggroep.

Voor de vakantieperiode zoeken we een medewerker die logistieke taken uitvoert binnen het logistiek centrum. Je verzamelt orders volgens een picklijst, controleert gevraagde middelen en materialen op houdbaarheidsdatum, verwerkt emballage, controleert geleverde pakketten aan de hand van de afleverbon. Kortom, een zeer afwisselende bijbaan!

Wat maakt jou de geschikte medewerker Logistiek?
Je:
- werkt zelfstandig
- bent flexibel en geduldig
- kan goed in teamverband werken
- Vindt het niet erg om fysiek zwaarder werk te verrichten
- Bent beschikbaar in de avonden, weekenden en vakanties
- Bent in het bezit van een rijbewijs B

Hoe zorgen wij voor jou?
Als medewerker Logistiek schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 15 met een salaris van €2.345,78 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd tot 31 augustus 2022.

Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
- een eindejaarsuitkering van 8,33%
- vakantiegeld van 8%
- een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Informatie
Wil je meer informatie over de functie en/of de organisatie? Neem dan contact op met onze Recruitment medewerker: Karin Ronckers via werkenbij@dezorggroep.nl

De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.


Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.