De Zorggroep zoekt een

Vakantiebaan, Medewerker Restaurant, locatie Amaliahof Swalmen

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

HAVO, VMBO

Standplaats

Swalmen

Werkvelden

Ouderenzorg

Een leuke bijbaan voor de zomervakantieperiode! Uurloon vanaf ruim € 12,00 per uur!

Een uitdagende bijbaan voor een duizendpoot die van afwisseling houdt en binnen de afdeling Facilitair werkzaamheden gaat verrichten in de horeca van onze zorglocatie Amaliahof te Swalmen. Mogelijkheid voor een vakantie/weekendbaan buiten de zomervakantie? Dat is zeker bespreekbaar!

 

Wat ga je doen?

Als Medewerker Restaurant maak je deel uit van de afdeling Facilitair binnen de Ondersteunende Dienst van De Zorggroep. De afdeling Facilitair levert onder andere ondersteuning aan onze cliënten op het gebied van huishoudelijke werkzaamheden en eten & drinken. Voor de vakantieperiode (zomer) zoeken we restaurantmedewerkers voor onze zorglocatie Amaliahof te Swalmen. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uitserveren van maaltijden in het restaurant en je bent medeverantwoordelijk voor het afruimen, afwassen en opruimen. Het betreft diensten van 3 tot 6 uur.


Hoe wij zorgen voor jou?
Zoveel mogelijk uren draaien om die vette vakantie te betalen?  Het salaris is conform de CAO VVT,  bruto uurloon minimaal € 12,63. Dat tikt toch lekker aan!      

Kun je niet wachten met beginnen? Snappen we, daarom bieden we ook de mogelijkheid voor een bijbaan, en kun je eventueel voor de vakantie al beginnen of na de vakantie bij ons blijven.
De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma.

 

Wat maakt jou de ideale Medewerker Restaurant?

Als Medewerker Restaurant in een zorginstelling is het natuurlijk belangrijk dat je een gastvrije en klantvriendelijke houding hebt, schoon en netjes werkt en je vindt het leuk af en toe contact te hebben met de bewoners. Verder werk je graag in een team en ben je een fijne collega. Heb je al ervaring op het gebied van restaurant- of cateringwerkzaamheden? Dan vinden we dat helemaal fijn!

Verder dien je:
- een aanpakker met hart voor de zorg te zijn;
- zelfstandig maar ook goed in teamverband kunnen (samen)werken;
- affiniteit met maaltijdvoorziening in de ouderenzorg  te hebben;

Voor externe kandidaten is bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist. Deze schiet je zelf voor, maar kun je zodra je in dienst bent declareren.

 

Zien we jou deze zomer?
We kijken er naar uit om je te ontmoeten! Solliciteer direct op deze pagina. Wil je eerst meer informatie over de functie neem dan contact op met Ivanhu Souissay, via mail ivanhu.souissay@dezorggroep.nl

 

De Zorggroep 
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.
 

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.