De Zorggroep zoekt een

Vakantiebaan, medewerker schoonmaak, diverse regio's Noord- en Midden-Limburg

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, HAVO

Standplaats

Panningen Swalmen Swalmen Venray Venray Venray Venray Blerick Venlo Tegelen Venlo Venlo Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Een leuke bijbaan voor de zomervakantieperiode! Uurloon vanaf ruim € 12,00 per uur!

Heb je ook altijd een goed gevoel als alles spic en span is en steek je hiervoor graag ook zelf je handen uit de mouwen? Word dan medewerker schoonmaak bij De Zorggroep! Op dit moment hebben we binnen Facilitair ruimte voor een schoonmaakmedewerkers op diverse locaties. Mogelijkheid voor een vakantie/weekendbaan buiten de zomervakantie? Dat is zeker bespreekbaar!

Wat ga je doen?

Als schoonmaker bij De Zorggroep zorg jij voor een schone en opgeruimde woonomgeving voor onze bewoners. In een zorginstelling is een veilige woon- en werkomgeving natuurlijk ontzettend belangrijk. 
Werkzaamheden:
- nalooprondes op woongroepen (dementie) van badkamers, huiskamers, sanitair en eventueel algemene ruimtes

- je kijkt om je heen, zit er een plint los of zie je een wankelende tafel dan maakt je hier melding van.

 

Hoe zorgen wij voor jou?

Zoveel mogelijk uren draaien om die vette vakantie te betalen?  Het salaris is conform de CAO VVT,  bruto uurloon minimaal € 12,13. Dat tikt toch lekker aan!      

Kun je niet wachten met beginnen? Snappen we, daarom bieden we ook de mogelijkheid voor een bijbaan, en kun je eventueel voor de vakantie al beginnen of na de vakantie bij ons blijven.
De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma.

 

Wat maakt jou de ideale medewerker schoonmaak?

Als schoonmaker in een zorginstelling is het natuurlijk belangrijk dat je representatief en betrouwbaar bent en vind je het leuk om af en toe contact te hebben met de bewoners. Verder werk je graag in een team en ben je een fijne collega. Heb je al ervaring in de schoonmaak? Dan vinden we dat helemaal fijn!

Verder dien je als schoonmaker:
- een aanpakker met hart voor de schoonmaak én de zorg te zijn;
- flexibel te zijn en goed zelfstandig te kunnen werken.

Werktijden/dagen in overleg. Starten om 7.00 uur is een pré.  

 

Zien we jou deze zomer?
We kijken er naar uit om je te ontmoeten! Solliciteer direct op deze pagina. Wil je eerst meer informatie over de functie neem dan contact op met Ivanhu Souissay, via mail ivanhu.souissay@dezorggroep.nl

 

De Zorggroep 
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.
 

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.