Parc Imstenrade zoekt een

Vakantiewerk/bijbaan student in de zorg, residentie Parc Imstenrade Heerlen

Dienstverband

uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Bij Vitalis willen we bijdragen aan een mooie oude dag voor onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte, diverse teams waarin ieders talent de ruimte krijgt, en professionele en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Volg je een zorgstudie en wil je daarnaast ook al graag in de (ouderen)zorg werkzaam zijn? Kom jij uit regio Heerlen en wil jij altijd al ervaring op doen op onze residentie Parc Imstenrade? Dan zoeken wij jou! Samen kijken we graag naar een passende functie, doelgroep en uren voor je!

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Dat is natuurlijk wel fijn om te weten! Je gaat werken op residentie Parc Imstenrade in Heerlen. Op Parc Imstenrade kun je gaan werken in een thuiszorgteam of op een kleinschalige afdeling met dementiezorg. Samen met jou kijken we welke plek het beste past. Dit is afhankelijk van je studie, maar ook van jouw voorkeur voor een doelgroep, uren en functie. Samen kijken we graag met jou naar de mogelijkheden.

Wat ga je precies doen?

Jij bent als zorgstudent van grote waarde voor onze bewoners. Je levert een belangrijke bijdrage aan het bezorgen van geluksmomenten voor de bewoners. Je geeft de bewoners persoonlijke aandacht en je draagt bij aan een rustige woon- en leefomgeving. Als zorgstudent help je mee met het opmaken van het bed, ondersteun je bij de ADL zorg en mag je bepaalde medische handelingen uitvoeren. Natuurlijk wel aan de hand van de kennis en ervaring die je al hebt opgedaan tijdens je studie. Tevens ondersteun je waar nodig de bewoners bij eet- en drinkmomenten. Je signaleert veranderingen en meld deze aan je zorgcollega’s. Kortom: een super belangrijke functie in de zorg, die bijdraagt aan het geluk van onze ouderen.

Wat neem jij mee?

Je volgt een opleiding MBO Verzorgende/MMZ, MVO Verpleegkunde of HBO Verpleegkunde. Afhankelijk van waar je staat in je studie kijken we wat de mogelijkheden voor je zijn. Ben jij net klaar met de opleiding tot helpende? Ook dan kijken we graag met je naar welke ambities jij hebt en waar je graag werkervaring op wil doen. 

Verder ben je:

 • Flexibel inzetbaar in de weekenden, vakanties en als het te combineren is met je studie ook in de avonden
 • Enthousiast en een aanpakker
 • Persoonsgericht in je werk en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een groot hart voor ouderen en zoekt naar de kleine dingen die bijdragen aan het geluk van onze bewoners!

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een toffe vakantie/bijbaan waarin je jezelf verder kan ontwikkelen als zorgprofessional. Je doet kennis en ervaring op bij een specifieke doelgroep die bij jou past!
 • Een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt. Nieuwsgierig naar wat we doen? Klik dan door via onze website https://www.vitalisgroep.nl/over-vitalis/duurzaamheid
 • Deze functie wordt volgens de CAO VVT ingeschaald, afhankelijk van jouw opleiding en leerjaar, in FWG 15 t/m FWG 35
 • De toeslagen voor onregelmatige uren, eindejaarsuitkering en vakantiegeld komen hier nog bij. Mooie verdiensten voor een bijbaan die voldoening geeft en waardevol is voor jouw toekomstige loopbaan.
 • Een bijbaan in de zorg die je perfect kunt combineren met andere belangrijke zaken in het leven van een student. We kijken graag naar wanneer jij beschikbaar bent.
 • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en (online) trainingen via onze Vitalis Academie
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand).

Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie graag via onze ‘Solliciteer direct’-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog inhoudelijke vragen bel dan Mandy Peters, op T 06 – 104 736 13. Heb je nog andere vragen stuur me een mail via werken@vitalisgroep.nl.