Mosae Zorggroep zoekt een

Vakantiekracht/Vakantiewerk

Dienstverband

bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, WO, MBO niveau 2, VMBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Wij zijn voor komende zomer op zoek naar:

Vakantiekrachten (met of zonder ervaring in de zorg)

Mosae Zorggroep biedt zorg aan ouderen. Dat doen we in een verzorgingshuis of bij de cliënt thuis. Welke zorg dat is verschilt van cliënt tot cliënt. Dat maakt werken in de zorg nou juist zo leuk! Wij zoeken enthousiaste, verantwoordelijke vakantiekrachten voor de zomermaanden van juni t/m september. Op basis van jouw ervaring en opleiding/diploma’s kijken we samen hoe jij ingezet kunt worden.  

Vakantiewerk als hulp in het huishouden of zorghulp
Je bent scholier of student en minimaal 16 jaar. Volg je een zorgopleiding? Top! Volg je (nog) geen zorgopleiding? Ook prima! Het is belangrijk dat je minimaal 2 weken aaneengesloten beschikbaar bent. Als hulp in het huishouden verricht je huishoudelijke taken bij de cliënten thuis. Als zorghulp ondersteun je op de afdeling bij diverse taken zoals schoonmaken of  bij activiteiten. 

Vakantiewerk zorg
Je bent scholier of student en minimaal 16 jaar. Daarnaast volg jij een zorgopleiding of heb je wellicht zelfs al een zorgopleiding afgerond. Het is belangrijk dat je minimaal 2 weken aaneengesloten beschikbaar bent. Op basis van jouw opleiding en ervaring kun je ingezet worden als helpende (+), verzorgende of verpleegkundige.

 

In ruil voor jouw inzet krijg jij:

  • Een goed salaris boven het minimum (jeugd)loon. Dit ligt aan de functie die je gaat uitvoeren en de ervaring die je daarin hebt en is minimaal een tientje per uur! ;
  • Zelfstandig werken op basis van jouw beschikbaarheid en dichtbij je woonadres. Zo houd je ook nog tijd over om van je zomer te genieten en je verdiende geld uit te geven aan leuke dingen!;
  • Je maakt kennis met Mosae Zorggroep. Een bijbaan die sowieso goed staat op jouw CV en  wie weet is het de start van jouw loopbaan binnen onze organisatie.

 

Ja, ik wil deze baan!

Kun jij niet wachten om deze zomer bij ons aan de slag te gaan?  Reageer dan direct via het aan de desbetreffende vacature gekoppelde interesse formulier op https://www.mosaezorggroep.nl/werken-bij. Vermeld er wel even bij dat het gaat om vacaturenummer 10. Wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Heb jij nog vragen? Stuur dan een mail naar: planbureau.thuiszorg@mosaezorggroep.nl - of bel naar 043-3549191. De collega’s van het planbureau staan je graag te woord. Wil je meer weten over ons? Kijk dan op www.mosaezorggroep.nl.

Het opvragen van referenties en aanvragen verklaring omtrent gedrag (VOG) is onderdeel van de wervingsprocedure.